Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Bleau Open Teams op 22 en 23 maart 2014

Bleau Open Teams op 22 en 23 maart 2014

Het weekend van 22 en 23 maart wordt klimzaal Bleau weer helemaal omgetoverd tot een waar strijdperk. Op het programma? Bleau Open Teams, de wedstrijd waar enkel het fysiek en mentaal sterkste team overleeft. In groepen van drie personen moeten de klimmers zoveel mogelijk boulders proberen te toppen. Niet iedereen van het team hoeft echter voor elke boulder te gaan. Het concept wil net dat twee van de drie teamgenoten een boulder moeten uitklimmen om hem te doen meetellen in het klassement. Dat maakt het geheel enorm tactisch. Verdeel en heers. Daarom is het op deze wedstrijd troef om een complementair team te hebben.
En als je niet kan winnen op kracht, weet dan dat de zaal een prijs uitreikt voor het team dat het best verkleed is. Dit jaar is het thema ‘release the beast’. Succes!

Programma:

  • Sessie 1: zaterdag 22/3 van 19u tot 22.30u
  • Sessie 2: zondag 23/3 van 12.30u tot 16u

Toegang: 30 euro per team
Info en inschrijvingen: http://bleauopen.belclimb.net
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm