Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Blok Open 2006

Blok Open 2006

Voor het derde weekend op rij stond er een open boulderwedstrijd op het programma. Deze keer was het Klimzaal Blok te Wilrijk dat de eer had om maar liefst 77 klimmers te verwennen met 32 boulders. Bij afwezigheid van de zusjes Graftiaux, ging bij de dames de overwinning naar Eline Nas voor Unting Tsai en Jenneke Croubels. Bij de heren was de strijd voor de eerste plaats heel erg spannend. In zijn alom gekende stijl gaf Didier Mottard met minder dan een uur te gaan een demonstratie in één van de hardste boulders en hield alzo Tom Vencken en Benjamin Vervaet op afstand. Resultaten zijn hier te raadplegen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm