Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Caulier behaalt brons op de Europese Beker in l’Argentière

Chloé Caulier behaalt brons op de Europese Beker in l’Argentière

Vorig jaar greep ze maar al te vaak net naast het podium, maar hier is dan de ommekeer. Chloé Caulier was van de partij op haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Ze eindigt derde op de eerste manche van de Europese Beker Boulder voor Beloften in l’Argentière. Eerder dit jaar wist ze ons al te verrassen met een vierde plek op het Climbing Works International Festival in Sheffield. Vorige week liet ze zich zien bij de junioren. Ze maakte geen fouten tijdens de kwalificaties en kon haar talenten gebruiken om de concurrenten te verdringen tijdens de finale.
Uiteindelijk zijn er twaalf Belgen naar Frankrijk getrokken voor de wedstrijd. Voor hen de perfecte kans om hun ervaring bij te schaven of om het Europese circuit te verkennen. Min of meer met succes.

Resulaten en foto's van de Belgische delegatie op de Europese Beker Boulder in l’Argentière
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm