Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux 8ste op Rock Master te Arco

Chloé Graftiaux 8ste op Rock Master te Arco

Het was lang geleden dat een belgische klimster de eer had om te mogen deelnemen aan één van de mooiste wedstrijden ter wereld: Rock Master te Arco. Het was niemand minder dan Chloé Graftiaux die deze eer te beurt viel. Geselecteerd op basis van haar puike resultaen in Boulder, was ze echter gevraagd voor de Lead-wedstrijd (zal de toekomst hierover meer vertellen?) waarin ze 8ste werd. Ver voor haar was het Sandrine Levet (FRA) die zich op het hoogste trapje nestelde door de finale route après travail te toppen. Bij de mannen was de overwinning voor de spanjaard Ramon Julian Puigblanque. Algemene rangschikking op deze pagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm