Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Graftiaux en Farcy deden hun best in Birmingham

Graftiaux en Farcy deden hun best in Birmingham

Afgelopen weekend vond in Birmingham het Europees Boulderkampioenschap plaats. Chloé Graftiaux en Nicolas Farcy konden slechts een 12e en een 53e plaats behalen. We moeten echter meegeven dat de absolute top volledig present was op deze eerste afspraak van het seizoen. Er was dan ook sprake van concurrentie op het scherp van de snee. Dit in combinatie met de techniciteit van de aangeboden boulderproblemen zorgde voor een spektakel van een zeer grote kwaliteit. Juliette Danion en David Lama trekken huiswaarts met de zege op zak.
De uitslag en een vijftigtal foto's zijn ter beschikking op deze pagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm