Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Hayen en Lopata zegevieren op Blok Open 2010

Hayen en Lopata zegevieren op Blok Open 2010

Afgelopen zondag werd in klimzaal Blok de vierde editie van de Blok Open georganiseerd. Ondanks de sneeuw waren er toch meer dan 126 klimmers op de afspraak. Bij de Seniors gingen Magali Hayen en de Fransman Kevin Lopata met de overwinning aan de haal na een spannende finale. Bij de min 16 jarigen won Chloé Caulier bij de meisjes en Ignace Debreyne eindigde eerste bij de jongens.

Het moet opgemerkt worden dat de organisatie er bij deze editie heel erg veel aandacht had besteed aan de kwaliteit van de routes en het comfort van de klimmers. De commentaren van de klimmers na de wedstrijd wezen unaniem op een consensus over de groeiende kwaliteit van de wedstrijd. De twee nieuwe stukken muur en het luchtafzuigsysteem om de 'atmosfeer' te reinigen (uniek in België), hebben daar zeker toe bijgedragen.
Als kers op de taart, kon je na afloop van de wedstrijd een gepersonaliseerd diploma afhalen. De klimmers die al vertrokken waren voor het uitdelen, kunnen hun diploma nog steeds gaan afhalen in de klimzaal.

Volledige resultaten en fotos van Blok Open 2010

De site van de Blok Open: http://blokopen.belclimb.net
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


12/01/2010
mooie foto's! en...super! je hebt er van het podium getrokken!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm