Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Jeugdbouldercircuit op 8 mei in Bleau

Jeugdbouldercircuit op 8 mei in Bleau

De derde en laatste manche van het Jeugdbouldercircuit gaat op zaterdag 8 mei door in onze partnerklimzaal Bleau in Gent. Deze wedstrijd is tegelijkertijd ook de afsluiter van het seizoen en zal het eindklassement voor het JBC 2010 onthullen. Ook de editie van 2010 is een heel erg groot succes te noemen met meer dan 139 deelnemers aan de eerste Antwerpse manche in Blok in Hoboken, en 119 klimmers die kwamen opdagen voor de tweede Leuvense manche in Hungaria.

De resultaten zijn voorlopig nog onzeker (zie tussenstand op de site van het JBC), maar één ding is zeker; zijn die afwezig bleven hadden ongelijk. Je kan je nog altijd inschrijven voor de laatste manche, dus zeker en vast doen!

De site van het JBC: http://jbc.belclimb.net

Voor de anderen organiseert Bleau de Bleau Open Local in de nasleep van de jeugdwedsrijd. Inschrijven op http://bleauopen.belclimb.net.




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


26/04/2010
De tussenstand na de 2 eerste manches is online op de site van het JBC.
Le classement provisoire à l'issue des 2 premières manches est disponible sur le site du Circuit de bloc Jeunes.

http://jbc.belclimb.net

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm