Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen feestkoningin

Magali Hayen feestkoningin

De jaren volgen elkaar op in gestaag tempo en lijken voor Magali Hayen toch wat op elkaar. Nadat ze er begin januari in lukte om voor het derde jaar op rij de Blok Open te winnen en voor de tweede keer de Dust Contest in Eindhoven, wist ze nu ook de overwinning in de wacht te slepen op de Arts en Fête wedstrijd in Reims afgelopen zaterdag.
In een feestgezinde en gemoedelijke sfeer, lukte Magali erin om haar titel van het vorige jaar te hernieuwen in klimzaal Les Arts de la Grimpe. Ze eindigde net voor de Franse belofte Camille Faille.

Resultaten van de Belgische delegatie
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


11/02/2010
nice job


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm