Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten Belgisch Kampioenschap Junior Lead 2012

Resultaten Belgisch Kampioenschap Junior Lead 2012

Net als vele wedstrijden die gehouden worden in zaal Klimax verliep het Belgisch Kampioenschap lead voor de jeugd afgelopen zaterdag van een leien dakje. Met de inzet van meer dan 50 vrijwilligers hebben de organisatoren weer een uitstekend resultaat afgeleverd. Dit kwam neer op ongeveer één vrijwilliger per twee klimmers want 114 klimmers reisden af naar Puurs.

Op het einde van de dag zien we geen grote verrassingen. De favorieten hebben hun rol waargemaakt en de uitslag is zeer vergelijkbaar met die van de twee manches van de Beker voor de jeugd afgelopen maand januari. Enkel Marie Colot (meisjes D) werd op voorhand niet bij de  favorieten vernoemd maar won haar eerste wedstrijd. Ze werd bekroond met de trofee voor de grootste vooruitgang door de Club Alpin Belge.

Klassement per categorie:

Klimax leverde alweer het beste teamresultaat af. Hiermee behalen zij de derde teamwinst op evenveel wedstrijden lead dit jaar.

Resultaten en foto's van het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


12/03/2012
Spektakel op BK muurklimmen jeugd

Hoog niveau op het Belgisch jeugdkampioenschap muurklimmen, met ondermeer een sterke prestatie van Europees kampioene Anak Verhoeven uit Schriek.

http://www.rtv.be/artikels/sport/sport-op-zondag/2012031018130155_spektakel-op-bk-muurklimmen-jeugd

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm