Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Tweede brons voor Chloé Caulier in Langenfeld

Tweede brons voor Chloé Caulier in Langenfeld

Het podium halen went snel. Na de wedstrijd in L'Argentière behaalt Chloé Caulier op de wedstrijd in het Oostenrijkse Langenfeld haar tweede bronzen medaille van het seizoen. In temperaturen die meer aan november deden denken, bevestigde de inwoonster van Jurbise haar vorige resultaat. Er had misschien zelfs nog meer in gezeten, want in de finale miste ze maar op een haar na haar eerste overwinning in de Europese Beker Boulderen voor Jeugd.
Chloé doet haar verhaal: "Ik stond aan de leiding toen we aan de laatste boulder begonnen, en ik kon horen dat een aantal meisjes die ook uitklommen. De eerste beweging was een jeté, en ook de crux. Jammer genoeg ben ik er niet in geslaagd om de jeté te houden en om de boulder uit te klimmen."
Dit resultaat is veelbelovend, en toont een constant niveau aan. We kijken er al naar uit om de Belgische terug aan het werk te zien bij de volwassenen.
Chloé was echter niet alleen naar Oostenrijk afgereisd. De andere belgen waren er vooral om ervaring op te doen, met gemengde resultaten als gevolg. Uitschieter is nog de mooie 10e plaats van Simon Lorenzi in de A-categorie.

Resultaten en foto's van de Belgische delegatie op de Europese Beker Boulderen voor Jeugd in Langenfeld
Reactie op de blog van Chloé Caulier

Foto's: Thibaud Caulier
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm