Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Tweede knaller voor de Crux Boulder Competition

Tweede knaller voor de Crux Boulder Competition

Klimzaal Crux in Herk-de-Stad doet het alsmaar beter. Afgelopen zaterdag was de blokzaal het trekoord voor zo’n 130 klimmers. De tweede editie van de Crux Boulder Competition werd er namelijk georganiseerd. Ook ditmaal waren de sfeer en de prestaties in de Limburgse zaal dik in orde, ook al waren er twintig klimmers minder dan verwacht. Maar dat belooft voor volgend jaar.
Het bleek een hevige strijd voor de overwinning. Chloé Caulier liet zien dat ze de sterkste is en eindigde voor Magali Hayen. Bij de mannen was het Liam Thijs die met de eer naar huis ging. Hij won voor de eerste keer een grote boulderwedstrijd. Twintig punten verder in het klassement vinden we Igor Depoorter, op de voet gevolgd door Jérôme De Boeck.


Foto’s en resultaten van de Crux Boulder Competition 2014
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


16/03/2014
A short video of the competition is now available.

Hube


nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm