Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
UIAA Worldcup Valence

UIAA Worldcup Valence

Geen Belgische finalisten deze voorlaatste manche van de wereldbeker klimmen dit weekend in Valence. Muriel Sarkany en Chloé Graftiaux eindigden respectievelijk 10e en 16e. Belangrijkste gevolg van dit resultaat is dat Muriel Sarkany alle kansen verliest op een overall podiumplaats in deze UIAA Worldcup.
Langs haar kant kon Angela Eiter dan weer, door een zoveelste foutloos parcours hier in Frankrijk, de eindzege reeds op haar naam schrijven.
We zullen echter moeten wachten tot in Slovenië(Kranj) over 3 weken om de naam van de toekomstige winnaar bij de mannen te kennen. De Italiaan Flavio Crespi (huidig leider) en de Spanjaard Ramon Julian Puiblanque (zijn dichtste belager) hebben zich slechts 4e en 5e kunnen plaatsen en dit na de meest Belgische van alle Nederlandse klimmers, Jorg Verhoeven! Frédéric Sarkany en Michaël Timmermans eindigden op de 35e en de 43ste plaats. Zie hier voor alle resultaten.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm