Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Adventure Affair... avontuur gegarandeerd!

Adventure Affair... avontuur gegarandeerd!

Dit weekend is het weer tijd voor de jaarlijkse beurs Adventure Affair. Men garandeert ons een hoge concentratie aan avontuur... Plaats en tijd: van 17 tot en met 19 februari in de  Flanders Expo te Gent. De liefhebbers van actieve vrijetijdsbesteding zullen weer zeker aan hun trekken komen.
Guido nodigt ons alvast uit met zijn beschrijving van de talrijke activiteiten die op de agenda van deze 13e editie staan. Te onthouden: de aanwezigheid van klimzaal Bleau tussen alle andere standhouders. Bekijk hier een overzicht van de activiteiten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm