Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Conferentie Mountain Wilderness op zaterdag 17 februari

Conferentie Mountain Wilderness op zaterdag 17 februari

De Belgische afdeling van Mountain Wilderness is nog maar net opgericht en het is al tijd om het werk van de vereniging voor het behoud van de bergen positief naar voor te brengen. Afspraak komende zaterdag 17 februari om 20u30 op de campus van het UCL (Woluwe) voor de conferentie gegeven door Patrick Gabarrou, voorzitter van Mountain Wilderness International en gids in het hooggebergte. Thema: mensen en de bergen, vrijheid en verantwoordelijkheden. Meer info op http://www.mountainwilderness.be.
[Update] Wegens ongeval vorig WE tijdens het ijsklimmen zal Patrick Gabarrou er niet kunnen zijn... Zijn collega's wel. Het programma is dus licht gewijzigd.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm