Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Het nieuwe BCN t-shirt is aangekomen...

Het nieuwe BCN t-shirt is aangekomen...

... of toch bijna! Wij stellen jullie voor om effectief mee te helpen met de uitwerking van het BCN t-shirt, dat in de komende weken gemaakt zal worden in een vrouwen- en een mannenuitvoering.
Stuur ons jouw project op per e-mail en misschien ben je wel de gelukzak wiens illustratie zal prijken op dit kledingstuk, dat als zoete broodjes de deur uit zal vliegen!
En dat is nog niet alles. De winnaar zal beloond worden met 6 exemplaren van het t-shirt, zodat ook zijn familie en vrienden in de kleuren van BCN kunnen paraderen.
De uiterste datum voor het indienen van voorstellen is 28 april. Formaat: 30x30cm max, 300 dpi. Vereiste: het adres www.belclimb.net moet voorkomen op het ontwerp.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm