Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
2500 m2 klimoppervlakte in Gent vanaf 2012

2500 m2 klimoppervlakte in Gent vanaf 2012

Afgelopen zaterdag volgde Bleau Open Local de wedstrijd Bleau Open Junior op. De wedstrijd werd gewonen door Liesbet Willocx en Bart Minnebo. De 80 klimmers die er bij waren, waren de eerste die via officiële mededeling te horen kregen dat er in 2012 een nieuwe klimzaal, die 17 hoog zou moeten zijn en 1800 m2 beklimbare oppervlakte moeten hebben, zal openen in Gent. Ook zouden de huidige boulders verhuisd worden naar de nieuwe locatie (750 m2).

De eerste steen van dit gemeenschappelijke project van de stad Gent en klimzaal Bleau zou eind 2010 in Blaarmeersen, op een drie kilometer van de huidige locatie, gelegd moeten worden. Gent zou zodoende over het grootste klimcomplex in België moeten gaan beschikken.

Volledige resultaten en fotos van de Bleau Open Local
De site van Bleau
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm