Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
3 euro per abonnement naar het goede doel in klimzaal Blok

3 euro per abonnement naar het goede doel in klimzaal Blok

Sinds 1 september besloot onze partnerklimzaal Blok in Hoboken om 1 euro per abonnement door te storten naar het goede doel: Greenpeace, WWF en Natuurpunt; dat maakt 3 euro in totaal. Op het einde van het jaar zal de totaalsom verdeeld en doorgestort worden. Een steentje bijdragen aan het behoud van de natuur door aan de klimgrepen te komen sleuren. Een prachtidee!

Qua agenda, vergeet niet de Blok Exposed nu zaterdag 18 september om 20u. De eerste van deze reeks evenementen gewijd aan het klimmen in beeld ontvangt Tom Van de Vijver en Philou van der Steichel, twee amateur klimfotografen.

De site van klimzaal Blok

Blok Exposed
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm