Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Een nieuwe website voor de City Lizard

Een nieuwe website voor de City Lizard

De 16e mei vierde klimzaal City Lizard (Sint-Niklaas) zijn vijfjarig bestaan. Een verjaardag die het team tot enige vorm van nostalgie aanzette. Sinds het openen van de deuren vijf jaren geleden stond de zaal maar al te vaak in de spotlights. Niet alleen spectaculaire evenementen vonden er plaats maar ook groeide er in de zaal een stevig team aan achtstegraads boulderaars dat de afgelopen jaren een hoop mooie realisaties op zijn conto mocht schrijven. De speerpunten van het team zijn Jan de Smit en de de pater familias Jan Gorrebeeck. Als verjaardagscadeau bood de zaal zichzelf een nieuwe website aan. Een mooi geheel dat schitterende foto's ten volle tot hun recht laat komen. Virtueel te bezoeken alvorens in het echt aan het plastiek te gaan sleuren ;-).

De nieuwe site van de City Lizard
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm