Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Eivolle kalender klimzaal Blok in Hoboken

Eivolle kalender klimzaal Blok in Hoboken

In onze partnerklimzaal Klimzaal Blok in Hoboken staan er voor het seizoen 2010-2011 heel wat wedstrijden en evenementen op de agenda. Naast het opnieuw organiseren van de Blok Challenge - een circuit van drie vriendschappelijke wedstrijden -, gaat Blok ook een keer per maand telkens op zaterdag een multimedia presentatie die Blok Exposed moet heten geven. Uiteraard zal ook het Belgisch Kampioenschap Boulder in Hoboken gehouden worden, net als de Blok Open - gespreid over twee dagen ? en het Jeugdbouldercircuit.

Enkele data om te onthouden:

  • 16/10/2010: Blok Exposed Real Rock Tour
  • 11/12/2010: Belgische Kampioenschap Boulder
  • 29-30/01/2011: Blok Open

De website van Klimzaal Blok
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


7/08/2010
de eerste aflevering van de blok exposed wordt ook heel speciaal, niet alleen omdat het de eerste zal zijn maar ook omdat het een voorstelling is van 2 fotografen tegelijkertijd, namelijk Philou Van der Steichel en Tom Van de Vijvere, prachtfoto's betreffende Natuur, Klimmen en Reizen meer info zeer binnenkort op de site van de zaal !


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm