Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Entre Ciel et Terre sluit van 20 juni tot 8 juli

Entre Ciel et Terre sluit van 20 juni tot 8 juli

De verbouwingswerken in klimzaal Entre Ciel et Terre te Louvain-la-Neuve gaan aan een gestaag tempo verder. Zoals voorzien op de kalender zal de zaal gesloten zijn van maandag 20 juni tot en met vrijdag 8 juli.
Even ter herinnering, de zaal kon recent profiteren van een fonds dat hen toelaat om een herstructurering van de zaal door te voeren evenals een aanbouwen van een nieuw stuk zaal. Lees ook het artikel dat we hierover publiceerden in februari. Om u een idee te geven van hoe de werken vooruit gaan kan je gaan kijken in de fotogalerij.

Het artikel : Entre Ciel et Terre, de werken aangevat
De site van klimzaal Entre Ciel et Terre
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm