Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Het Klimax Jeugdteam traint met Maja Vidmar

Het Klimax Jeugdteam traint met Maja Vidmar

Toen het lokale jeugdteam op 31 december samenkwam in klimzaal Klimax voor de laatste training van het jaar, stond hun een grote verrassing te wachten. Totaal onverwacht nam de Sloveense winnares van de Wereldbeker Lead in 2007 Maja Vidmar deel aan wat een wel heel uitzonderlijke trainingssessie bleek te zijn. Op het programma: training Sloveense stijl, een grote taart met speculaas, en natuurlijk een handtekeningensessie. Het leidt geen twijfel dat deze training nog lang in het geheugen van de jonge klimmers en hun trainers gegrift zal staan.

Lees het voledige verhaal op de blog van Celine Cuypers
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm