Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
L'Escale wordt Belclimb partner

L'Escale wordt Belclimb partner

Met niet minder dan 1650 m2 beklimbare oppervlakte en een fitnesscentrum, bidet klimzaal L'Escale het meest dankbare alternatief voor de rotsmassieven in het zuiden van ons land. Daarenboven opende L'Escale afgelopen novembereen nagelnieuwe boulderruimte van 650m2 naast de bestaande grote zaal met 1000 m2 beklimbare oppervlakte. Het is dan ook volledig overbodig nog eens te vermelden dat elke klimmer zijn gading zal vinden in L'Escale.

Vanaf heden wordt klimzaal L'Escale een partner van Belclimb waardoor je vanaf nu nog meer op de hoogte zal gehouden worden van activiteiten die in L'Escale doorgaan. Mocht je in de buurt wonen, noteer dan alvast dat er zomerklimstages in de zaal georganiseerd worden. Het programma kan je terugvinden op hun site.

De website van L'Escale
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


18/05/2010
Jammer dat dit zover is is, 270 km is niet niks. Deze zaal ziet er wel de moeite waard uit.


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm