Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
New Rock op zoek naar klimmonitor

New Rock op zoek naar klimmonitor

Onze partnerklimzaal New Rock is op zoek naar een klimmonitor voor onmiddelijke indienstname. Als je interesse zou hebben in een job bij de klimzaal die enkele van de grote namen uit de Belgische klimsport zoals Muriel Sarkany, Nicolas Favresse en ook Sean Villanueva met de sport in contact gebracht heeft, aarzel dan niet om je cv op te sturen!

What to know:

  • Gevarieerd werk: van het organiseren van lessen en stages over het bouwen van routes tot permanentie houden in de zaal.
  • Vereisten: voorkeur voor niveau 1 in het klimmen of een regents ? of licentiaatdiploma in lichamelijke opvoeding of gelijkgestelde ervaring met het klimmen en jeugdwerk.
  • Vereiste talenkennis: Frans, Engels, Nederlands.
  • Contract onbepaalde duur.
  • Job start ergens laat in de maand september

Om je kandidaat te stellen, neem je best contact op met Annick ROUSEREZ op 02/675.17.60, of je stuurt je cv via mail [email protected]
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm