Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Nieuwe blog voor het City Lizard Team

Nieuwe blog voor het City Lizard Team

Het ijzersterkte City Lizard team dat onder het ervaren oog van trainer Johan Mus als een afgetraind leger Romeinse legionairs door de hoogste graden van het boulderen marcheert, heeft een nieuwe blog.
De nieuwe blog brengt de oude blogs van het competitieteam en het outdoorteam samen onder een dak. Als we even in herinnering brengen dat niet minder dan drie klimmers van het City Lizard team (Jan Gorrebeeck, Bram Van Geert, Tom Vencken) deze winter 8A blok achter hun naam mochten schrijven, dan kunnen we niet anders dan Johan Mus, en de klimmers zelf, feliciteren. Good job!

De blog van het City Lizard Team
De website van City Lizard
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm