Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Nieuwe sites voor onze partnerklimzalen

Nieuwe sites voor onze partnerklimzalen

Twee van onze partnerklimzalen hebben recentelijk een refreshing van hun internetsite doorgevoerd. Ten eerste Klimzaal Blok te Hoboken die enkele maanden na de verandering van logo een volledig nieuwe look heeft. De site is gemaakt door Valerie Vanderlooy, alias Yedra en valt kleurig en overzichtelijk te noemen. Een aanzienlijke verbetering tegenover de oude site die sinds oktober 2007 online was. Vooraan op de site de gerealiseerde en geplande evenementen. Volgende week al de eerstvolgende!

Brussels Monkeys Climbing opteert dan weer voor het blog-format. Duidelijk en to the point vind je er alle nodige informatie in verband met de zaal. Extraatje: de eerste manche van de Beker van België Lead gaat hier komende zaterdag door.

De site van klimzaal Blok
De site van klimzaal Brussels Monkeys Climbing
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm