Le Sexe Shop

Le Sexe Shop is een klein massiefje met een vrij unieke structuur: de plaat is bezaaid met kleine knopjes. Aan de rechterzijde loopt een barst diagonaal door de wand, wat enkele mooie beweginen oplevert in de route met dezelfde naam als het massiefje. De wand komt in de schaduw te liggen in de loop van de namiddag.
  • Ligging: Anseremme (Dinant)
  • Waterloop: 
  • Aard van de rots: kalk
  • routes: de routes aan de rechterkant zijn herbehaakt, de andere routes worden gezekerd op oude plaquettes die niet allemaal meer goed te betrouwen zijn.
  • Behaking: 

Belangrijke aandachtspunten! 

  • Het wandje is geleven op privé-terrein en klimmen wordt er getolereerd. Discretie is sterk aanbevolen!
Recente realisaties 

 

Topo's, publicaties, bronnen 
Reisweg 
Vanaf Dinant volg je de Maas, stroomopwaarts langs de linkeroever. Aan de spoorwegbrug over de Maas zet je de wagen aan kant en steek het talud over aan de zijkant van de spoorweg. Eens op de weg gekomen, ga je links en ongeveer 100 meter voor het einde van de weg kan je via een klein bosje de wand bereiken.

Station: Anseremme (ca. 700m)
Vanaf het station richting de Maas en die oversteken langs de voetgangersbruggetjes aan de sluizen. Daar steek je de weg over, onder de spoorwegbrug door, en zo kom je op het wegje waarlangs de huizen staan. Dit naar links volgen tot voorbij het laatste huis. Even verder, aan het bamboebosje, sla je rechts een klein paadje in en je bereikt de wand.

Foto's 

Alle routes

Raadpleeg alle routes beklimbaar op deze massief via de link hieronder.

Alle routes
Details 
De rotsen hebben een hoogte tot ± 14m

19 routes/touwlengtes/variaties
gevonden in de Belclimb database

SportklimroutesBouldersArtif routesCöordinaten

NGI topografische kaart: 53/7-8
Lambert cöordinaten: X 188.500 Y 103.750
UTM (ED50): 31U E N
WGS84: °E °N