Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Materiaalgids
>
Nieuws 
La Sportiva en Samsung sluiten pact

La Sportiva en Samsung sluiten pact

La Sportiva en de afdeling Cheil Industries van de Koreaanse gigant Samsung die vooral bekend is staat als de producent van electronica, slaan de handen in elkaar om samen een volledige lijn technische kleding onder de merknaam La Sportiva uit te brengen.
Voor het Italiaanse merk betekent dit een enorme kans om haar jarenlange ervaring in de wereld van de buitensport te valoriseren in andere segmenten dan klim- en andere schoenen. De datum waartegen de eerste kledingsstukken van La Sportiva op de markt zullen komen, is evenwel nog niet vrijgegeven.

Het perscommuniqué op de site van La Sportiva
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm