Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Materiaalgids
>
Nieuws 
Nieuwe Speedster en Gandalf van La Sportiva

Nieuwe Speedster en Gandalf van La Sportiva

De komst van een nieuw seizoen brengt klassiek steeds de komst van een aantal nieuwigheden met zich mee, en dat is bij onze partner La Sportiva niet anders. Het gamma van La Sportiva zal vanaf mei uitgebreid worden met een nieuwe klimschoen, de Speedster, en met een nieuwe aanloopschoen, de Gandalf.
De twee schoenen horen thuis in het rijtje van het meer technische schoeisel. De Speedster zou als een soort tweede huid rond de voet moeten plakken om topprestaties te verzekeren, terwijl de Gandalf als hybride schoen het midden houdt tussen wandel- en klimschoen.
In een van de volgende materiaaltests zullen deze nieuwigheden aan een grondige test onderworpen worden. To be continued...

De site van La Sportiva
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm