Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Materiaalgids
>
Nieuws 
Nieuwe website voor The North Face

Nieuwe website voor The North Face

Enkele maanden na de Noord Amerikaanse versie, heeft onze partner The North Face nu ook een hele nieuwe Europese website gelanceerd. Naast het aanbieden van de collectie, bevat de vernieuwde website ook een schat aan informatie over atleten en activiteiten van het bedrijf. En dat zijn er heel wat ... Het gaat van Italiaanse bergbeklimmer Simone Moro over de Brit James Pearson tot de immer aangename Japanner Yuji Hirayama. Het voorstellen van de atleten gebeurt allemaal heel gemoedelijk en je kan grasduinen in een heus universum van beeldmateriaal, zowel film als foto. Ga dus zeker eens een kijkje nemen bij "Explore".

De webshop aan de andere kant, houdt niet echt veel verrassingen in en doet wat men van een gedegen webshop verwacht. De indeling tussen mannen, vrouwen en kinderen werd verder aangevuld met de mogelijkheid om niet alleen op basis van de activiteit waarvoor een bepaald kledingstuk is ontworpen, maar ook op basis van de stof waaruit het kledingstuk is gemaakt, een product uit te kiezen.

Het loont zeker de moeite eens te gaan kijken, ook al bent u zwaar getroffen door de economische crisis.

De Europese site van The North Face
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm