Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Asgard Jamming ten voordele van Televie 2010

Asgard Jamming ten voordele van Televie 2010

Mis zeker en vast de voorstelling van Asgard Jamming op donderdag 25 maart in La Maison Haute in Watermael-Bosvoorde niet. Het zal de laatste voorstelling zijn van de film die het CAB-RCT maakte over hun expeditie naar Baffin Island en de laatste kans om via film reclame te maken voor Télévie 2010.

Als de sportieve jongeheren die ze zijn steunen ze de campagne van F.A.R.E.S. « Sport en Tabak, een gespreksonderwerp! ». Deze keer zetten ze zich nog wat meer in voor de gezondheid. Nico, Sean, Oli en Steph beslisten dan ook om het toegangsgeld te schenken aan Télévie. CAB-Brabant langs hun kant nemen de huur van de zaal voor hun rekening.

Noteer ook alvast dat je kans maakt op een reis dankzij Télévie. Er wordt lukraak een winnaar getrokken op 20 april 2010 uit de mensen die gestort hebben op rekening n° 001-5745432-04 van CAB-B "Expédition" met vermelding van "Drapeau Télévie".
De minimumstorting om mee kans te maken op de trekking bedraagt 10 euro, het spreekt voor zich dat kleinere stortingen ook meer dan welkom zijn.

De site van Télévie 2010
De site van het FNRS (Fonds de la Recherche Scientifique)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm