Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Grote opkuis in de pagina met links

Grote opkuis in de pagina met links

Grote opkuis in de database van Belclimb! We hebben de links aan een minitieueze doorlichting onderworpen. Aan het einde van de rit bleken er 234 links verwijderd te zijn en 97 werden er aangepast. Er blijven er nog steeds meer dan 1000 over. Een ware goudmijn voor zij die informatie zoeken rond het klimmen.

Aarzel niet om uw sites, blogs en andere suggesties voor interessante links in te voegen. Je moet lid zijn van Belclimb om links te kunnen toevoegen. En gelieve ook de juiste categorie te kiezen alvorens er een toe te voegen.

De links-pagina
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


15/01/2010
Eindelijk, het was een goudmijn aan info, ik was aan een opkuis begonnen na de switch. Maar het lukte maar niet (een bug die eindelijk opgelost is?) Ik vermoed dat omwille van het grote werk de niet meer bestaande links gewoon verwijderd zijn en er niet is opgezocht waar ze vandaag zitten of gewoon niet meer bestaan.
Hopelijk kunnen we nieuwe interessante links bijvullen zodat de links hier terug een pareltje worden.

15/01/2010
Thanks Guido. Het heeft inderdaad wat werk gevraagd. Een paar nieuwe links werden ondertussen gevoegd.

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm