Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Jérôme De Boeck en Dani Andrada in Kroatië

Jérôme De Boeck en Dani Andrada in Kroatië

Jérôme De Boeck en Spaanse Dani Andrada namen afgelopen week deel aan de Big Wall Speed Climbing wedstrijd in het nationaal park Paklenica in Kroatië. Jérôme, die inviel voor een licht geblesseerde Tomas Mrazek, eindigde samen met Dani Andrada als tweede nadat ze erin lukten om 160 verticale meters in 29 minuten en 40 seconden te klimmen. Het derde duo volgde op amper vijf seconden, maar het verschil met eerste duo was immens; zij hadden acht volle minuten minder nodig om de 6 lengtes af te werken en klokten af op minder dan 21 minuten (een beetje zoals Dan Osman).
Dit is een reis naar Kroatië die Jérôme niet licht zal vergeten.

Bekijk ook de blog van Jérôme De Boeck
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm