Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Muriel Sarkany in Moab, nu op film

Muriel Sarkany in Moab, nu op film

Muriel Sarkany maakt een speciaal gastoptreden in de nieuwe episode van de reeks Sweetspot; een serie straffe momenten geselecteerd door het merk Nike ACG. In de film kan je Muriel aan het werk zien op de boulders van Moab in Utah in het gezelschap van Axel Ballay. Het productiehuis Blank Paper Studios maakte van hun montage knappe beelden een heus poëtisch pareltje. Het is bijzonder de moeite waard.

Om de film te bekijken, surf je naar de site van Nike ACG om vervolgens de 3D wereldkaart aan te klikken. De Sweetspot van Moab is nummer 33 op de kaart van de Verenigde Staten. Feast your eyes!

De site van Nike ACG
De site van Muriel Sarkany
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


11/05/2009
Ook http://www.nike.com/nikeacg/#sweetspot18 is zeker de moeite!!!
Grtz,
T


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm