Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Olivier Mignon geïnterviewd door Vers l'Avenir

Olivier Mignon geïnterviewd door Vers l'Avenir

Het is altijd moeilijk om aan het grote publiek de subtiliteiten van het sportklimmen uit te leggen. Als het dan ook nog eens om een nieuwe discipline als het boulderen gaat dan wordt het ronduit problematisch. De pas tot Belgisch Kampioen gekroonde Olivier Mignon deed afgelopen week een poging op de site van Vers l'Avenir.
We mogen zeker niet vergeten dat het boulderen niet alleen een sport is maar ook een religie of cultus, zo je wil. Olivier praat over zijn passie, de wijze waarop hij deze dagelijks beleefd en zijn projecten voor het komende jaar.

Het interview met Olivier Mignon op Vers l'Avenir
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm