Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Simone Moro in België aanstaande donderdag 18 september

Simone Moro in België aanstaande donderdag 18 september

We hoeven Simone Moro niet meer voor te stellen. De Italiaans is de enige alpinist die er ooit in is geslaagd om maar liefst drie keer de top van een 8.000 meter in de winter te beklimmen: de Shisha Pangma in 2005, de Makalu in 2009 en de Gasherbrum II in 2011. Op donderdag 18 september zal hij zijn persoonlijke en emotionele ervaringen afwisselen in het kader van de The North Face® Speaker Series. Het amerikaanse merk organiseert wereldwijd de Speaker Series, waar haar ambassadeurs hun ongelofelijke verhaal vertellen. Voor de allereerste keer komt de tournée nu ook in België. Het evenement wordt georganisserd in Gent in samenwerking met Avventura.

Praktische details

Simone Moro – A Life Of Exploration

Wanneer? Donderdag 18 september 2014, 19.30u.
Waar? Zaal Parnassus, Oude Houtlei 122, 9000 Gent
Gratis ingangs maar je moet op voorhand je inschrijven op de site van het evenement
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


11/09/2014
Bonjour,

Simone Moro est incontestablement un très grand himalayiste, mais son palmarès hivernal n'est pas unique. Deux polonais l'ont précédé: Jerzy Kukuczka avec quatre ascensions hivernales (Dhaulagiri, Cho-Oyu, Kangchenjunga et Annapurna I) et Krzysztof Wielicki avec trois (Everest, Lhotse et Kangchenjunga).


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm