Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Wedstrijd logo CMBEL

Wedstrijd logo CMBEL

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. CMBEL heeft beslist om hiervoor een wedstrijd te organiseren. De auteur van het gekozen logo wint 200 euro.

Als dit je iets lijkt, weet dan dat het nieuwe logo een link moet hebben met de bergsport en het klimmen. Natuurlijk moet ook de naam CMBEL erin terug te vinden zijn. Het nieuwe logo zal gekozen worden door de Raad van Bestuur van CMBEL en zal het nieuwe embleem van de federatie worden. De prijs voor de winnaar is 200 euro. Als tegenprestatie dien je wel de auteursrechten af te staan aan de nationale federatie CMBEL.

De creatievellingen mogen hun creatie(s) per email doorsturen naar [email protected] (bestandgrootte kleiner dan 1MB) voor 7 november 2008.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm