Denk aan het milieu. Denk na voor je print!Denk aan het milieu. Denk na voor je print!

10-10-2012

Local Ronnie & Masters @ Hungaria op 20 oktober

Voor de liefhebbers van boulderspektakel wordt het weekend van de 20e oktober er eentje om van te smullen. Niet alleen is er de Bleau Open, met het aantreden van de internationale toppers op zondag, op zaterdagavond kan je, hetzij als klimmer hetzij als toeschouwer, al gaan opwarmen in klimzaal Hungaria te Leuven. Die avond is het immers weer tijd voor hun ondertussen welbekende Local Hero Boulder Competition.

Deze keer staat de vriendschappelijke klimwedstrijd in het teken van Jorn Van Roy aka Ronnie, de mede-oprichter van Klimclub Hungaria die zich begin dit jaar moest gewonnen geven in de strijd tegen kanker. Zoals steeds wordt het een gezellige samenkomst waar iedereen zich kan uitleven in een blokzaal vol nieuwe uitdagingen. Tevens wordt de nieuw aangebouwde boulderwand geopend en zullen de mannelijke nationale toppers in een heuse Masterscompetitie, naast het gewone local-gebeuren, het beste van zichzelf geven en voor de nodige portie klimspektakel zorgen. De deelnemers krijgen drie boulderprojecten de tijd om te bewijzen dat ze echte masters in hun vak zijn. Ambiance verzekerd!

Als afsluiter van de wedstrijd en start van het aansluitende feest wordt er een cava toast op Jorn uitgebracht. De opbrengst gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker. Klim mee, kijk toe of hef het glas op Jorn. Kom vooral talrijk en amuseer jullie!

Programma: