Mix >
Nieuws 
Gone Wild Film Festival, stuur jullie films in

Mix Gone Wild Film Festival, stuur jullie films in

In het weekend van 7 en 8 februari eerstkomende staat er heel wat te gebeuren in Bleau te Gent. De Bleau Open Teams, de Summit 2009 beurs van de KBF en de sluitingsavond van het Gone Wild Film Festival, gewijd aan de avontuur en extreme sporten.


Eindejaarscadeau: 2 The North Face jassen te winnen

Mix Eindejaarscadeau: 2 The North Face jassen te winnen

Bye bye 2008. Welcome 2009. Belclimb geeft 2 Nuptse Vest van The North Face weg elk ter waarde van 150 Euro. Zo heb je ook geen reden meer om deze winter in de kou te blijven staan. Neem snel deel aan onze wedstrijd.


Een  website voor Chloé Graftiaux

Mix Een website voor Chloé Graftiaux

Om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes rond Chloé Graftiaux kun je vanaf nu surfen naar haar gloednieuwe website. Daar kun je ontdekken hoe een veelzijdige klimster Chloé wel is.


Blok Open, op weg naar 2009

Mix Blok Open, op weg naar 2009

Zelfs al is 2008 nog niet helemaal teneinde, toch wordt onze aandacht reeds getrokken door 2009. Met de Blok Open in Klimzaal Blok te Hoboken wordt het jaar op gang geklommen op zondag 11 januari.


City Lizard's Christmas Womens Open

Mix City Lizard's Christmas Womens Open

Bestaat de kerstvrouw? Als dat al het geval is bestaat de kans dat je haar op zaterdag 27 december in de City Lizard te Sint Niklaas tegen kan komen. Die dag zullen er immers enkel vrouwen in actie te zien zijn op de Christmas Womens Open.


Hungaria Open Boulder op 7/12

Mix Hungaria Open Boulder op 7/12

Het wedstrijdseizoen draait op volle toeren. De Open Boulder van klimzaal Hungaria staat 7 december op de agenda. Een onvermijdelijke confrontatie door de kwaliteit van de aanwezige boulderaars.


3-uren Chrono te Face Nord, don't miss it!

Mix 3-uren Chrono te Face Nord, don't miss it!

De 5e editie van de 3-uren Chrono voor een max aan boulders gaat door nu zaterdag 29 november in klimzaal Face Nord te Bergen. Mis de kans niet om de structuur die verleden jaar geopend werd te gaan uittesten. Indrukwekkend is die wel!


Het beweegt in Altitude CCM (ook 's nachts)

Mix Het beweegt in Altitude CCM (ook 's nachts)

Er staan enkele evenementen op de agenda van klimzaal Altitude CCM, Braine-l'Alleud. 25 (materiaalverkoop) en 29 november (Bloc by night). Vergeet uw hoofdlamp niet!


Bleausards, afspraak in Gent volgend weekend!

Mix Bleausards, afspraak in Gent volgend weekend!

Komend weekend zullen een hele hoop bleausards zich eens niet naar Fontainebleau begeven en in Gent boulderplezier zoeken. De Bleau Open belooft weer maar eens een grand cru te worden. De deelnemerslijst staat online.


Villanueva en Favresse live op tv!

Mix Villanueva en Favresse live op tv!

De Brusselaars die afgelopen maandagavond naar Télé Bruxelles keken konden een nieuwe prestatie van het duo Villanueva/Favresse zien. Live dan nog!


3-uren chrono voor een max aan boulders in Face Nord komende 29 november

Mix 3-uren chrono voor een max aan boulders in Face Nord komende 29 november

5e editie van de "3h Chrono pour un max de bloc". Deze zal plaatshebben zaterdag 29 november in klimzaal Face Nord te Bergen. Smeer de spieren maar goed in, het gaat er om stuiven!


Sean en Nico geven een exclusieve avant première op 15/11 te Brussel

Mix Sean en Nico geven een exclusieve avant première op 15/11 te Brussel

Het evenement voor de 125 jaar kondigt zich groots aan. Naast de conferenties in de namiddag zullen Sean Villanueva en Nico Favresse om 20u exclusieve beelden van hun trip naar Noord-Amerika in première vertonen!


Stem voor de beste Living Mindfully foto en win een t-shirt van Prana

Mix Stem voor de beste Living Mindfully foto en win een t-shirt van Prana

Tien foto's werden verkozen voor het vervolg van de Living Mindfully wedstrijd van onze partner Prana. Nu is het aan jullie om deel te nemen! Kies uw Top 3 en win een t-shirt!


Nieuwe website voor Jérôme De Boeck

Mix Nieuwe website voor Jérôme De Boeck

Jérôme De Boeck heeft een nieuwe website online. Ga gerust eens kijken en lees over zijn klimtrips, zijn tick list en blijf up to date.


125 jaar klimmen en alpinisme in België

Mix 125 jaar klimmen en alpinisme in België

De Kruidtuin van Brussel zag in 1883 de Club Alpin Belge ontstaan. Komende zaterdag 15 november zal een uitzonderlijke dag ter herinnering aan deze gebeurtenis georganiseerd worden op dezelfde locatie.


Wedstrijd logo CMBEL

Mix Wedstrijd logo CMBEL

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. CMBEL heeft beslist om hiervoor een wedstrijd te organiseren. De auteur van het gekozen logo wint 200 euro.


Bleau Open 2008, c'est parti

Mix Bleau Open 2008, c'est parti

De Bleau Open Bouldering Sensation gaat dit jaar door op zaterdag 22 en zondag 23 november. Haal uw beste paar klimschoenen alvast boven want het gaat er weer gaan stuiven.


Voor 450 Euro aan Prana waardebonnen te winnen

Mix Voor 450 Euro aan Prana waardebonnen te winnen

En de tijd tikt verder. Er resten nog slechts twee dagen om deel te nemen aan de Prana wedstrijd en zo misschien één van de drie waardebonnen in de wacht te slepen.


Wat voor nieuws op Belclimb?

Mix Wat voor nieuws op Belclimb?

Na de zomervakantie en enkele kalmere weken werken we weer volop aan Belclimb, kwestie van de site nog gebruiksvriendelijker te maken.


Survival of the fittest II

Mix Survival of the fittest II

De revanche voor de Rock Pillars Survival of the fittest zal plaatsvinden zaterdag 18 oktober in klimzaal Bleau, Gent. Moest je de eerste editie al gemist hebben krijg je nu een tweede kans. Mis ze niet!


Remember City Rock

Mix Remember City Rock

Nu zaterdag 4 oktober wordt een klein feestje gehouden ter ere van klimzaal City Rock, Mechelen. De zaal ging enkele jaren terug dicht.


How do you live mindfully?

Mix How do you live mindfully?

Bedachtzaam denken en handelen. Ieder doet het op zijn manier. Stuur ons een zelfgemaakte interpretatie van Living mindfully en win waardebonnen van Prana!


Opendeurdagen in Freyr

Mix Opendeurdagen in Freyr

Zaterdag 27 september gaat in Freyr de beroemde en beruchte eindeseizoensbarbecue door. De gelegenheid om nog eens massaal af te spreken en waarom niet om wat klimmateriaal te testen.


Om alles te weten over Chloé Graftiaux

Mix Om alles te weten over Chloé Graftiaux

We wisten al van Chloé Graftiaux dat ze een absolute fan was van het boulderen. Dat ze zich ook met veel toewijding toelegt op alpinisme is minder geweten.


BAK nu zondag

Mix BAK nu zondag

De inschrijvingen voor Boulderen aan de Kaai komende zondag zijn bijna afgesloten. Er zijn nog enkele plaatsen in de categorie 7b en meer


Nog één dag te gaan

Mix Nog één dag te gaan

Er rest jullie niet meer dan één dag om deel te nemen aan de wedstrijd ter gelegenheid van het negenjarig bestaan van Belclimb. Er staan 3 paar klimschoenen Miura VS van La Sportiva op het spel.


De CAB-BAC is dood, leve de CMBEL

Mix De CAB-BAC is dood, leve de CMBEL

Gisterenavond was het de laatste algemene vergadering van de nationale federatie CAB-BAC. Vanaf heden moet je het Climbing & Mountaineering Belgium noemen.


Inschrijvingen BAK geopend

Mix Inschrijvingen BAK geopend

De inschrijvingen voor de 2de editie van Boulderen aan de Kaai zijn geopend. De wedstrijd zal plaats hebben op zondag 7 september eerstkomende te Antwerpen!


Belclimb viert zijn 9de verjaardag

Mix Belclimb viert zijn 9de verjaardag

Na 9 jaar brengen we jullie nog steeds met evenveel plezier en energie de laatste nieuwtjes. Kers op de taart: 3 paar Miura VS klimschoenen van La Sportiva.


Jullie vakantie interesseert ons

Mix Jullie vakantie interesseert ons

We zijn reeds eind juli en voor een deel van de mensen onder is zit de vakantie er alweer op. Vertel het ons en win een prachtig Belclimb T-shirt!


Outdoor te Friedrichshafen

Mix Outdoor te Friedrichshafen

Belclimb was het afgelopen weekend aanwezig op de Outdoor Salon te Friedrichshafen met als resultaat de ontdekking van enkele mooie innovaties voor de lente/zomer van 2009.


BAK, 7 september

Mix BAK, 7 september

Boulderen aan de de Kaai zal dit jaar plaatsvinden op zondag 7 september op de Vrijdagmarkt in Antwerpen. Niets fijner dan een outdoor boulderwedstrijd om het seizoen te beginnen!


De gelukkige winnaar

Mix De gelukkige winnaar

Dries Desmet is de gelukkige winnaar van onze wedstrijd van de maand juni. Hij krijgt een Argon Jacket van Mountain Hardwear.


The North Face werft aan

Mix The North Face werft aan

The North Face is op zoek naar een Sales Representative om de Country Manager Benelux te ondersteunen. Interesse? Lees deze aankondiging en stuur je cv.


Belclimb lid van climbweb.net

Mix Belclimb lid van climbweb.net

Belclimb maakt sinds kort deel uit van het internationaal netwerk van klimwebsites: Climbweb.net. Een initiatief met als doel een maximum aan info en fotos uit te wisselen tussen sites.


Win een jas van Mountain Hardwear

Mix Win een jas van Mountain Hardwear

Technisch en stijlvol, de Argon Jacket van Mountain Hardwear is een plezier voor de ogen. Zin om deze zeldzame parel van 450 Euro over uw schouder te hangen? Neem deel aan onze wedstrijd.


Summit08, het eerste grote KBF-treffen

 Summit08, het eerste grote KBF-treffen

Zondag 20 januari 2008, geen VBSF noch BAC, wel een echt KBF-treffen waar veel buitensporters info konden opsteken over onder meer veilig avontuur in de bergen, sportklim


Soirée frontale te Face Nord

Mix Soirée frontale te Face Nord

Zoals elk jaar organiseert klimzaal Face Nord zijn soirée frontale. Vrijdag 18 januari kun je van 20u30 tot 22u30 klimmen bij hoofdlamplicht. Details op http://www.faceno


Prana werft aan

 Prana werft aan

Onze partner Prana breidt uit en zoekt voor zijn kantoren in Antwerpen een Customer Service Coordinator voor Europa. Alle info op deze pdf.


Resultaten van de La Sportiva wedstrijd

Mix Resultaten van de La Sportiva wedstrijd

Lieve De Becker, Vincent Geerts en Emmanuel Lumen klimmen binnenkort met een paar Solutions aan hun voeten. Zij wonnen immers onze La Sportiva eindejaarswedstrijd.


Blok Open 2008, van hoge gisting!

 Blok Open 2008, van hoge gisting!

De eerste wedstrijd van het jaar kondigt zich aan in grootsheid. De Blok Open van komende zaterdag 12 januari is al geslaagd als je de deelnemerslijst bekijkt (te bekijke


Op naar Pakistan...

 Op naar Pakistan...

De Vlaamse première van de CAB Pakistan Project film gaat door nu zaterdag 12 januari om 20u in aanwezigheid van het volledige team. Plaats van afspraak, klimzaal Bleau i


Beste wensen voor 2008!

 Beste wensen voor 2008!

De redactie van Belclimb wenst u een voorspoedig 2008, een jaar van tevredenheid, een goede gezondheid en vele prachtige projecten.