Mix >
Nieuws 
Publieksprijs voor Asgard Jamming op Mendi Film Festival

Mix Publieksprijs voor Asgard Jamming op Mendi Film Festival

De magie van het olijke duo Favresse-Villanueva werkt grensoverschrijvend. Een van de intercontinentale redenen die wij kunnen bedenken is het feit dat ze al wat ze doen een persoonlijke touch geven. Dat bewezen ze opnieuw op het Mendi Film Festival.


Win 4 tienbeurtenkaarten voor Hungaria en Face Nord

Mix Win 4 tienbeurtenkaarten voor Hungaria en Face Nord

Bij wijze van afsluiter wendt Belclimb Kerst aan om je voor de laatste keer dit jaar te trakteren op een fijn cadeau. Er kunnen vier tienbeurtenkaarten gewonnen worden voor onze partnerklimzalen Face Nord en Hungaria.


Climber for Life in klimzaal Blueberry Hill in Kortrijk

Mix Climber for Life in klimzaal Blueberry Hill in Kortrijk

Goede doelen zijn er om te steunen. Daarom: aandacht! Want Klimzaal Blueberry Hill organiseert op 19 en 20 december Climber for Life om geld in te zamelen in het kader van de strijd tegen malaria. Men zal er de 4810 meter hoge Mont Blanc aanvallen!


Verander je gewoonten, help het klimaat

Mix Verander je gewoonten, help het klimaat

In een periode van tien jaar is het niveau van het ijs hier op aarde niet minder dan 15 meter gedaald. De relais die zich in het begin van de jaren '90 bij de start van een route bevonden, blinken nu 15 meter boven de begane grond.


Video van Nico Favresse en Sean Villanueva in Free South Africa

Mix Video van Nico Favresse en Sean Villanueva in Free South Africa

Nico Favresse en Sean Villanueva staan erom bekend om de ene uitdaging na de andere te willen aangaan. Maar, ze zijn wel zo goed om ons mee te laten genieten van elke krachttoer die ze ondernemen. Nu kan je ook meegenieten van Free South Africa.


Muriel Sarkany vereeuwigd in de Belga Queen

Mix Muriel Sarkany vereeuwigd in de Belga Queen

Een afspraakje zorgde ervoor dat we de Belga Queen in Brussel leerden kennen. Naast een fijne brasseriekeuken, trakteert Antoine Pinto je ook op zijn zelf geschilderde Belgische wall of fame waar ook Muriel Sarkany deel vanuit maakt.


11 vertoningen Asgard Jamming

Mix 11 vertoningen Asgard Jamming

De première van Asgard Jamming vindt deze dinsdag 17 november plaats in Namen. Maar, na Namen volgen er nog 10 vertoningen her in der in België. Wie zou er niet willen gaan kijken naar de exploten van het CAB-RCT op de big walls van het Canadese Noorden?


Siebe Vanhee gets wet in Mallorca

Mix Siebe Vanhee gets wet in Mallorca

Wanneer je van plan bent te klimmen boven het water, moet je je verzoenen met de gedachte dat je af en toe ook in het water kan terechtkomen. In het filmpje over zijn recentste exploten laat Siebe Vanhee ons een knap staaltje zijn van psychoblok zien.


Wedstrijd Grimpeurs en Folie in Altitude CCM op 31 oktober

Mix Wedstrijd Grimpeurs en Folie in Altitude CCM op 31 oktober

Klimzaal Altitude CCM organiseert op zaterdag 31 oktober de Challenge des grimeurs en folie. Het gaat om een vriendschappelijke wedstrijd waarin teams van vier personen het tegen elkaar opnemen in alle mogelijke geschifte duels.


De 26 gelukkigen in de 10 jaar Belclimb wedstrijd

Mix De 26 gelukkigen in de 10 jaar Belclimb wedstrijd

26 gelukkigen lukten erin om een prijs te bemachtigen binnen het kader van de wedstrijd rond 10 jaar Belclimb. De grote gelukkige echter is Michaël Timmermans a.k.a. Mr. M die een reis voor twee personen naar Tenerife wint. De volledige winnaarslijst.


Klimles met Jérôme De Boeck in Total Eclatch

Mix Klimles met Jérôme De Boeck in Total Eclatch

Twee maanden na zijn succesvolle poging in Total Eclatch in Nice, stelt Jérôme De Boeck ons de video van zijn sterke prestatie voor. Voor iedereen die op een dag deze 8c+ zou willen aanvallen, zijn de gedetailleerde aanwijzingen van Jérôme onontbeerlijk.


Cheese and wine in Entre Ciel et Terre op 24 oktober

Mix Cheese and wine in Entre Ciel et Terre op 24 oktober

De tijd van de BBQ is weer voor even voorbij, en daarom, allen verwelkomt de aloude kaas-en wijsavonden. Klimzaal Entre Ciel et Terre te Louvain-la-Neuve haalt kaasplan en wijnglazen naar boven op zaterdag 24 oktober, met een Open Jump wedstrijd.


Nieuw bezoekersrecord voor Belcimb

Mix Nieuw bezoekersrecord voor Belcimb

Af en toe mag men eens voor eigen kerk preken, dat kan geen kwaad. Belclimb lukte er gisteren in om voor de eerste keer de kaap van 20.000 unieke bezoekers in een maand te overschrijden. Bedankt voor het vertrouwen!


Chris Sharma op zaterdag 10 oktober in City Lizard

Mix Chris Sharma op zaterdag 10 oktober in City Lizard

Steeds verder gaan, gebetenheid, en afzien. Het gaat hier zonder enige twijfel over Chris Sharma. Hij zal op zaterdag 10 oktober in klimzaal City Lizard halt houden voor zijn Lecture Tour 2009. Vergeet niet op tijd je plaatsen te reserveren.


Jassen van The North Face te winnen voor 10 jaar Belclimb

Mix Jassen van The North Face te winnen voor 10 jaar Belclimb

Het is de laatste keer dat je kans maakt op een mooie prijs binnen het kader van de wedstrijd rond 10 jaar Belclimb. The North Face geeft 3 bijzonder knappe technische jassen weg. Er zijn 2 Trajectory Hybrid jassen en 1 Women Stretch Diad te winnen.


European Outdoor Film Tour op 9/10 in Genk

Mix European Outdoor Film Tour op 9/10 in Genk

De European Outdoor Film Tour liet zich inspireren door het Banff Mountain Film Festival in Canada en belooft sensationele avontuurlijke films vol met prachtige beelden te laten zien. Op 9/10 houden ze halt in België in de Cristal Arena in Genk.


2 gordels en 2 crashpads van Black Diamond te winnen

Mix 2 gordels en 2 crashpads van Black Diamond te winnen

Je kan nog 4 keer kans maken op de reis naar Tenerife. Deze week deelt Black Diamond 2 Drop Zone crashpads en 2 Ozone gordels aan. Eén ding is zeker, de kans om hier op Belclimb iets te winnen is veel groter dan de kans om met de Lotto te winnen.


Les Calanques misschien verboden terrein

Mix Les Calanques misschien verboden terrein

Les Calanques maken zich langzaam op om onder het statuut van Parc National te vallen. Met deze verandering zou ook de beslissing om alle menselijke activiteit in het gebied - waaronder klimmen - te verbieden samen hangen. Een online petitie werd geopend.


Touwen en slings te winnen

Mix Touwen en slings te winnen

Ook deze week kan je uw geluk beproeven met onze wedstrijd voor 10 jaar Belclimb. De grote winnaar kan met een vriend of vriendin naar keuze naar Tenerife voor 7 dagen. Er zijn slings van Beal te winnen tot zondagavond.


15 jaar klimzaal Blok nu zaterdag 19 september

Mix 15 jaar klimzaal Blok nu zaterdag 19 september

Er is al heel wat water door de Schelde gevloeid sinds klimzaal Blok 15 jaar geleden in het Antwerpse opende. Zaterdag 19 september wordt dit in Hoboken gevierd met een wedstrijd gevolgd door een spetterend feestje!


Nieuwigheden op Belclimb

Mix Nieuwigheden op Belclimb

Wanneer je weet dat Belclimb ondertussen uit 2500 news items en artikels bestaat, 4500 klimroutes gecatalogaliseerd heeft, en er zich meer dan 1400000 berichten in de fora bevinden, dan is de tijd wel gekomen om dit alles makkelijk te doorzoeken.


Sportklimmen op de Golden Sunday, 20 september

Mix Sportklimmen op de Golden Sunday, 20 september

Voor de eerste keer in de geschiedenis zal het sportklimmen voorgesteld worden op een evenement georganiseerd door het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité met name op de Golden Sunday, zondag 20 september op het Jubelpark in Brussel.


Deze week helmen en hoofdlampen van Petzl te winnen

Mix Deze week helmen en hoofdlampen van Petzl te winnen

Na La Sportiva vorige week, is het deze week aan Petzl om de Belclimb-bezoeker te verwennen. Deze week kan je 4 Meteor III helmen winnen tot woensdag avond, en vanaf dan staan er 3 Myo XP hoofdlampen op het spel. Waag ook je kans voor Tenerife.


Win wandelschoenen van La Sportiva

Mix Win wandelschoenen van La Sportiva

Op het menu voor de 2de van de 10 wedstrijden voor Belclimb's 10e verjaardag staan Gandalf en Wizard schoenen van onze partner La Sportiva. Vergeet niet dat je door de lengte van Le Clou exact te schatten een reis naar Tenerife kan winnen!


Win een reis en voor 2500 euro aan prijzen want Belclimb werd 10 jaar

Mix Win een reis en voor 2500 euro aan prijzen want Belclimb werd 10 jaar

Vanaf vandaag en de volgende vijf weken maak je kans om een van de vele prijzen te winnen die Belclimb weggeeft om dat we 10 jaar geworden zijn. De hoofdprijs is een reis van een week voor twee personen naar Tenerife!


Fora Belclimb hyperactief

Mix Fora Belclimb hyperactief

In zijn tienjarig bestaan heeft Belclimb met behoorlijk wat nieuwigheden weten uit te pakken. Een klimroutes database samenstellen en een forum dat gonst van de bedrijvigheid lanceren. De kaap van 10.000 berichten werd op 13 augustus overschreden.


Koop nu je kaarten voor Chris Sharma op 10/10 in City Lizard

Mix Koop nu je kaarten voor Chris Sharma op 10/10 in City Lizard

Er zijn amper 220 plaatsen beschikbaar voor de presentatie die Chris Sharma 10 oktober aanstaande in City Lizard zal geven. Om je eigen kostbare ticket te bekomen, moet je naar de klimzaal gaan. De kaarten staan momenteel in vvk voor de prijs van 15 euro.


Freyr vanuit de hemel

Mix Freyr vanuit de hemel

La Une (de Franstalige versie van één) heeft recent een reportage gemaakt over sites die gezien van bovenaf zo mogelijk nog mooier zijn als van beneden uit. En natuurlijk staat Freyr met de hoogste rotsen van België ook op hun lijstje.


Belclimb wordt 10 jaar

Mix Belclimb wordt 10 jaar

Happy birtday to us! Op 16 augustus 1999 zag Belclimb het levenslicht. Het is ondertussen al 10 jaar dat ons team jullie de laatste nieuwtjes van de Belgische klimscene brengt. Aan iedereen die ons van het begin of iets later heeft gevolgd, bedankt!


Chris Sharma in City Lizard op 10 oktober

Mix Chris Sharma in City Lizard op 10 oktober

Het is bevestigd! Chris Sharma, interplanetaire en immer rijzende ster van het klimmen en mededinger naar de titel bekendste persoonlijkheid in de verticale wereld zal op zaterdag 10 oktober om 20u klimzaal City Lizard verblijden met een presentatie.


The North Face partner van Belclimb

Mix The North Face partner van Belclimb

Sinds kort is het logo van The North Face te zien op de pagina's van Belclimb. Na La Sportiva hebben we het plezier jullie aan te kondigen dat dit outdoormerk beslist heeft om eveneens lange termijn partner te worden van deze site.


Zomersluiting

Mix Zomersluiting

De redactie is op verlof. Klimmen en farniente op het programma tot 2 augustus met enkele welverdiende klim- en rustdagen. Wees zeker dat we in full force zullen teurgkomen. Belclimb viert haar 10 verjaardag in augustus en september!!!


Red Bull X-Alps, de andere manier om de Alpen over te steken?

Mix Red Bull X-Alps, de andere manier om de Alpen over te steken?

Sinds afgelopen zondag trekt de Red Bull X-Alps tussen Salzbourg in Oostenrijk en Monaco door de Alpen. Het gaat om een onverbiddelijke race tegen de tijd waarbij de deelnemers alleen gebruik mogen maken van een parapente en hun voeten.


Video van Muriel en Sean beschikbaar op Plug Tribus

Mix Video van Muriel en Sean beschikbaar op Plug Tribus

De uitzending van het programma Plug Tribus is vanaf heden te bekijken op de website van de Franstalige zender. De uitzending gunt Muriel Sarkany vier minuten (in Klimax II) en laat ook Sean Villanueva (in Pont du Diable) aan bod komen.


Win 2 plaatsen voor Tout à Blocs in de Ecrins

Mix Win 2 plaatsen voor Tout à Blocs in de Ecrins

De organisatie van de competitie Tout à blocs in l'Argentière-la-Bessée die plaats zal vinden van 29 juli tot 1 augustus aanstaande komt met een wel heel erg leuk initiatief op de proppen. Een wedstrijd met als hoofdprijs een verblijf van 1 week voor 2.


TV-uitzending klimmen op Plug RTL deze zaterdag

Mix TV-uitzending klimmen op Plug RTL deze zaterdag

Wie had het ooit durven denken. België heeft enkele van de beste klimmers ter wereld in huis en beschikt over een eigen Alpiene Club! Met deze woorden kondigt Plug RTL de reportage over klimmen die deze zaterdag 27 juni om 22u10 uitgezonden wordt, aan.


CAB maakt financiële troebelen openbaar

Mix CAB maakt financiële troebelen openbaar

Twee weken na de bekendmaking van het trieste nieuws dat de Franse Gemeenschap drastisch snoeit in de budgetten van de CAB, lanceert de CAB een noodkreet op haar site. Momenteel is de federatie druk in de weer om een oplossing te vinden.


Muriel Sarkany in de ether

Mix Muriel Sarkany in de ether

Na Nico Favresse afgelopen week, was het dit weekend aan Muriel Sarkany om haar plaats in de media op te eisen. Afgelopen zondag gunde het programma Un Sportif Autrement van de RTBF Muriel niet minder dan 15 minuten zendtijd in een uitgebreid interview.


Video van Rollito Sharma, 8b+ van Siebe Vanhee

Mix Video van Rollito Sharma, 8b+ van Siebe Vanhee

Na de vorige video over Ramadan, kan je nu ook de beelden van de geslaagde poging van Siebe Vanhee in Rollito Sharma, 8b+ bewonderen. Deze knappe prestatie is het resultaat van zijn verblijf in Santa Linya. Neem ook een kijkje op Siebes nieuwe blog.


Uw foto boven de haard in de Chamonix?

Mix Uw foto boven de haard in de Chamonix?

Bij de aanvang van het seizoen werden de vertrouwde Freyrianen uit hun sokken geblazen door de nieuwe look van de Chamonix. Nu organiseert de Chamonix in samenwerking met de CAB een fotowedstrijd om de klimmers toch een beetje gerust te stellen.


Nico Favresse op de tweede pagina in Le Soir

Mix Nico Favresse op de tweede pagina in Le Soir

Drie weken verwijderd van zijn vertrek naar Baffin Island in Canada, vertrouwd Nicolas Favresse zijn geheimen toe aan Le Soir, eerste krant van de Franse Gemeenschap. Dit bewijst eens te meer de populariteit van Nico.


5 x 2 vrijkaarten te winnen voor de WB Boulder in Eindhoven

Mix 5 x 2 vrijkaarten te winnen voor de WB Boulder in Eindhoven

De vijfde en laatste etappe van de Wereldbeker Boulder vindt op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni plaats in Eindhoven. Als je kans wilt maken op één van de vijf duokaarten, voor de halve finales en de finale op zaterdag, neem snel deel aan onze wedstrijd.


10 klimsites komen samen in Calalonië

Mix 10 klimsites komen samen in Calalonië

Het laatste weekend van mei kwamen 10 webmasters van internationale klimwebsites samen in Catalonië voor de derde jaarlijkse bijeenkomst van het Climbing Web Network, waartoe ook Belclimb behoort.


Financiële aderlating bij Club Alpin Belge

Mix Financiële aderlating bij Club Alpin Belge

Door een tekort in het budget van Michel Daerden - Minister van Sport voor de Franse Gemeenschap - zal er drastisch in de subsidies voor topsport geknipt worden. Ook de CAB deelt in de klappen en ziet haar dotatie met de helft verminderen.


Integratie Google Maps in overzicht Belgische massieven

Mix Integratie Google Maps in overzicht Belgische massieven

Vanaf nu kan je alle Belgische massieven ook via Google Maps opsnorren op Belclimb. De 200 bekendste massieven werden reeds aan de database toegevoegd. Om dit overzicht te vervolledigen, Belclimb needs you!


Nieuwe topo van Berdorf

Mix Nieuwe topo van Berdorf

Tien jaar hebben we moeten wachten op een nieuwe topo van Berdorf in Luxemburg. Binnenkort zal de topo die samengesteld werd door Markus Haysom en geïllustreerd werd met fotos van Sam Bié bij speciaalzaken over heel België te verkrijgen zijn.


Video van Siebe Vanhee in Ramadan, 8b

Mix Video van Siebe Vanhee in Ramadan, 8b

Bram Janssens verbleef tijdens de afgelopen paasvakantie in Siurana en maakte van de gelegenheid gebruik om te filmen hoe Siebes spieren zich inspanden in Ramadan, 8b. Een knap staaltje monteren dat zeker de moeite loont.


Jérôme De Boeck en Dani Andrada in Kroatië

Mix Jérôme De Boeck en Dani Andrada in Kroatië

Jérôme De Boeck en Dani Andrada namen afgelopen week deel aan de Big Wall Speed Climbing wedstrijd in het nationaal park Paklenica in Kroatië. Ze eindigde tweede nadat ze erin lukten om 160 meter in 29 minuten en 40 seconden te klimmen.


Muriel Sarkany in Moab, nu op film

Mix Muriel Sarkany in Moab, nu op film

Muriel Sarkany maakt een speciaal gastoptreden in de nieuwe episode van de reeks Sweetspot van Nike ACG. In de film kan je Muriel aan het werk zien op de boulders van Moab in Utah in het gezelschap van Axel Ballay.


God s(h)ave the Queen op Britse film

Mix God s(h)ave the Queen op Britse film

Een tiental dagen geleden maakte het olijke Britse duo James Pearson en Gaz Parry Freyr onveilig. For obvious reasons kozen ze God s(have) the Queen uit. Hun capriolen en beelden van God s(h)ave zijn nu ook te bewonderen als video op hun blog.


Pimp je Belclimb-profiel!

Mix Pimp je Belclimb-profiel!

Niet minder dan vierhonderd nieuwe wedstrijdklimmers werden het afgelopen jaar aan de competitiedatabase van Belclimb toegevoegd. Momenteel staat de teller op een fraaie 2.958. Ook jij kan je competitiepalmares aan je profiel linken!


Verjongingskuur voor Hiking.be

Mix Verjongingskuur voor Hiking.be

Samen met Belclimb, maakt Hiking.be deel uit van de beperkte schare gespecialiseerde outdoorsites die ondertussen de gezegende leeftijd van tien jaar bereikt hebben. Hiking.be kreeg recentelijk een aantal nieuwe gebruikersfuncties toebedeeld.


PURE, nieuwe film door Chuck Fryberger

Mix PURE, nieuwe film door Chuck Fryberger

De robotstem die de film PURE van Chuck Fryberger aan elkaar praat geeft de indruk dat je naar een freak show kijkt. En toch, geen twijfel mogelijk, een prachtige klimvideo in co-productie met la Sportiva.


Dave McLeod in Leuven

Mix Dave McLeod in Leuven

De Schot Dave McLeod is waarschijnlijk een van de meest polyvalente klimmers ter wereld. De Leuvense Universitaire Alpinisten Klub (LUAK) strikte Dave voor een lezing op 20 maart.


Sport en Tabak, een gespreksonderwerp!

Mix Sport en Tabak, een gespreksonderwerp!

Het Fonds voor Respiratoire Aandoeningen lanceert deze dagen een sensibilisatiecampagne rond het gebruik van tabak door sporters. En de link met klimmen? Het peterschap van de actie werd opgenomen door de leden van de CAB-RCT Baffin-expeditie.


Vlaams Studenten Boulderdag in Bleau op 13/3

Mix Vlaams Studenten Boulderdag in Bleau op 13/3

Na het succes van de Vlaamse Studenten Boulderdag verleden jaar word ook dit jaar weer geopteerd voor deze formule als studentenkampioenschap. Op vrijdag 13 maart wordt al het studerend bouldergeweld in klimzaal Bleau (Gent) verwacht.


Verkleedavond in New Rock op 7 maart

Mix Verkleedavond in New Rock op 7 maart

Karnaval, dat is nu... of komende zaterdag 7 maart in klimzaal New Rock te Brussel. Als je uw verkleedkleren boven wil halen ben je daar welkom vanaf 21u00 met uw hoofdlamp en een feestelijke ingesteldheid.


Chloé op de voorpagina van Grimper

Mix Chloé op de voorpagina van Grimper

Ons klimmersgeheugen zegt ons dat we dit nog niet vaak (nooit?) gezien hebben. Chloé Graftiaux kleurt de voorpagina van de februari-editie van het franse tijdschrift Grimper.


1ste Open Lead in Brussels Monkeys Climbing op 21/2

Mix 1ste Open Lead in Brussels Monkeys Climbing op 21/2

Het lead-seizoen is goed gestart. Na de BCC Lead in Mons afgelopen zondag is het zaterdag de beurt aan de zaal Monkeys Climbing in Brussel. Op het programma, 10 routes flash te klimmen vanaf 10u30.


Tijd voor antwoorden...

Mix Tijd voor antwoorden...

Al 200 mensen stuurden hun antwoorden op onze enquête in. Sommige van de snelsten winnen zo een Belclimb T-shirt . Dank aan de anderen. Zij die nog niet antwoorden kunnen dat alsnog tot 9 februari.


Vier karnaval in klimzaal Blok

Mix Vier karnaval in klimzaal Blok

Spiderman, catwoman en nog heel wat anderen zullen 6 februari van de partij zijn in klimzaal Blok. Een karnavaleske wedstrijd waar enkel verklede mensen kunnen klimmen. Dat zal tot wel heel originele klimscènes leiden...


Bl.ad o.ver k.limmen

Mix Bl.ad o.ver k.limmen

Onze Noorderburen konden zich tot voor kort ontspannen met wat lectuur uit het magazine Limits. Recentelijk veranderde dit blad van naam naar Klimmers. Een andere nieuwe speler op de markt is BLOK. Bl.ad o.ver k.limmen.


Toerski expeditie Chili slideshow op 30 januari

Mix Toerski expeditie Chili slideshow op 30 januari

Expedities zorgen vaak voor mooie avonden waarbij men terugblikt op de heerlijkste momenten, maar zich ook de pijnlijkste voorvallen herinnert. Deze vrijdag wordt een slideshow getoond van de toerski-exploratie in Chili door Peter Vanhoof en Wim De Bruyn.


10 vragen om jullie beter te leren kennen

Mix 10 vragen om jullie beter te leren kennen

Er wordt niet weinig gesurfd op Belclimb maar we weten niet veel over jullie. Hier een kleine vragenlijst die ons toelaat jullie beter te leren kennen. Een t-shirt voor de snelste Belclimb-gebruikers die hun antwoord insturen. Is dat niet mooi?


Vriendschappelijke wedstrijd op 21 februari in BMC

Mix Vriendschappelijke wedstrijd op 21 februari in BMC

De Brusselse zalen Brussels Monkeys Climbing en Roc'House slaan de handen in elkaar en organiseren op 21 en 28 februari een tweedelige en tweezijdige wedstrijd: lead en boulder.


Bleau Open Teams, 7 & 8 februari

Mix Bleau Open Teams, 7 & 8 februari

Klimzaal Bleau Gent mengt het concept Open doorheen verschillende recepten. Een laatste nieuwe versie, Teams voor de confrontatie tussen verschillende ploegen, gaat door op 7 en 8 februari.


Veelbelovende deelnemerslijst voor de Blok Open

Mix Veelbelovende deelnemerslijst voor de Blok Open

De eerste wedstrijd van het jaar kondigt zich veelbelovend aan. Dat kun je wel merken aan de definitieve deelnemerslijst van de Blok Open die komende zondag doorgaat in Hoboken.


2 Nuptse Vest van The North Face te winnen om het jaar goed in te zetten

Mix 2 Nuptse Vest van The North Face te winnen om het jaar goed in te zetten

De cadeautjestijd is nog niet voorbij. Jullie hebben nog tot 5 januari 23u59 exact om deel te nemen aan onze The North Face wedstrijd. Te winnen: 2 exemplaren van de Nuptse Vest. We hebben jullie gewaarschuwd!


Vaarwel 2008. Welkom 2009!

Mix Vaarwel 2008. Welkom 2009!

Voor de Belgische klimscène was 2008 een mooi jaar. We publiceerden het afgelopen jaar 206 nieuwsberichten, bewijs dat er iets beweegt in dit vlakke landje. De hele redactie wenst jullie het beste voor de komende 365 dagen. Even een blik terug.