Materiaalgids >
Nieuws 
Nieuwe website voor The North Face

Materiaalgids Nieuwe website voor The North Face

Enkele maanden na de Noord Amerikaanse versie, heeft onze partner The North Face nu ook een hele nieuwe Europese website gelanceerd. Naast het aanbieden van de collectie, bevat de site ook een schat aan informatie over atleten en activiteiten.


Sterling Rope, nieuwe partner van Belclimb

Materiaalgids Sterling Rope, nieuwe partner van Belclimb

De touwen van Sterling Rope zijn hier bij ons nog niet heel erg bekend, maar hebben toch al een sterke reputatie opgebouwd dankzij de klimmers die ondertussen bij Sterling Rope zweren: Chris Sharma, Muriel Sarkany en Nicolas Favresse.


Win je eigen gewicht in materiaal met de Tikka2 wedstrijd van Petzl

Materiaalgids Win je eigen gewicht in materiaal met de Tikka2 wedstrijd van Petzl

Samen met de lancering van de nieuwste hoofdlamp, de Tikka2, organiseert Petzl een grote video- en fotowedstrijd rond het thema Illustreer de kracht van licht. Neem zeker deel, want je kan je eigen gewicht in materiaal winnen.


U koopt een touw, Beal plant een boom

Materiaalgids U koopt een touw, Beal plant een boom

Het Franse merk Beal heeft zich ertoe verbonden om voor elk verkocht touw een boom te planten in het nationaal park Andringitra op het eiland Madagascar. Doel van de actie is om binnen twee jaar 100.000 Beal-bomen op het eiland geplant te hebben.


Nieuwe Speedster en Gandalf van La Sportiva

Materiaalgids Nieuwe Speedster en Gandalf van La Sportiva

De komst van een nieuw seizoen brengt klassiek steeds de komst van een aantal nieuwigheden met zich mee. Het gamma van La Sportiva zal vanaf mei uitgebreid worden met een nieuwe klimschoen, de Speedster, en met een nieuwe aanloopschoen, de Gandalf.