Mix >
Nieuws 
Yannick Marchand, telegenieke Kampioen van België, Boulder

Mix Yannick Marchand, telegenieke Kampioen van België, Boulder

Om het boulderen bekender te maken ben je best gekend en telegeniek. Dit is het geval voor Yannick Marchand, Belgisch Kampioen Boulder, die zich enigzins blootgeeft aan TV Oost Vlaanderen. Kleine reportage 'en direct' vanuit klimzaal City Lizard.


Win een Half Dome Jacket voor een ruwe zomer!

Mix Win een Half Dome Jacket voor een ruwe zomer!

Waarom denken aan een zomer als de winter over heel België de volle lading geeft? Omdat na de sneeuw de regen weer van de partij zal zijn. Voorzien van een Half Dome Jacket van The North Face zal niets je nog kunnen deren. Waag je kans in onze wedstrijd!


Stageaanbod KBF winter-zomer 2011

Mix Stageaanbod KBF winter-zomer 2011

Voor iedereen die naar de bergen lonkt, kunnen de winterstages van het KBF de oplossing bieden. Zowel beginners als gevorderden kunnen deze winter bij het KBF terecht voor een stage ijsklimmen, toerskiën, sneeuwschoenwandelen, ...


Op weg naar het 150.000ste bericht in de fora!

Mix Op weg naar het 150.000ste bericht in de fora!

Hoewel de fora van BCN al enige tijd meegaan, blijven ze populair bij de bezoekers. Binnenkort wordt immers de kaap van 11.000 topics en van 150.000 berichten gerond. Allen naar de fora, want de auteur van dit bericht wordt beloond met een fles champagne.


Acteur of klimmer, een moeilijke keuze ...

Mix Acteur of klimmer, een moeilijke keuze ...

De kalenders voor 2011 zijn ondertussen overal te koop, en vaak is het moeilijk kiezen. De kalender van La Sportiva springt er toch wel uit; voor hun kalender werden de klimmers van het merk aan het werk gezet in de fabriek van Ziano di Fiemme. Met film.


First Ascent triomfboog Jubelpark voor Timmy O'Neill?

Mix First Ascent triomfboog Jubelpark voor Timmy O'Neill?

De aanwezigheid van Timmy O'Neill in Brussel twee weken geleden zal een aantal toeristen raar hebben doen opkijken toen ze de triomfboog van het jubelpark bewonderden. Is de first ascent voor Timmy? Bekijk het zelf op het exclusieve fotomateriaal!


Silvia Vidal in Brussel op 9 december

Mix Silvia Vidal in Brussel op 9 december

Naar aanleiding van haar culturele avonden, nodigt de Brabanste afdeling van de Club Alpin Belge Silvia Vidal op 9 december uit. Kom zeker proeven van de saus van techniek, doorzettingsvermogen, want de Spaanse is een alpiniste van de bovenste plank.


Speciale prijs Panathlon toegekend aan het CAB-RCT

Mix Speciale prijs Panathlon toegekend aan het CAB-RCT

Afgelopen vrijdag werden de 3 leden van het CAB-RCT met een speciale prijs van Panathlon België beloond. Ze kregen de prijs naar aanleiding van de geste die ze deden in Groenland waar ze ervoor kozen om een route die ze openden naar Chloé te vernoemen.


Werner Van Steen in Hoboken op 4 december

Mix Werner Van Steen in Hoboken op 4 december

Een van de allergrootste klimfotografen, zowel qua lengte als talent, is de centrale gast op de volgende sessie van Blok Exposed op 4 december. Werner Van Steen zal er zijn wildlife-fotografie uit de vier windstreken van de bol voorstellen.


Blackout in New Rock op 11 december

Mix Blackout in New Rock op 11 december

Een blackout kan vaak tot heel wat verwarring leiden. Nadat ze enkele weken geleden zelf het slachtoffer van de duisternis werden, organiseert klimzaal New Rock nu op 11 december zelf een blackout. Haal die koplamp alvast van onder het stof!


Timmy O'Neill in België op 23 november

Mix Timmy O'Neill in België op 23 november

Timmy O'Neill, losgeslagen klimmersgek en ambasadeur van het buitensportmerk Patagonia, komt op 23 november naar België. Lachen, gieren, brullen verzekerd voor zij die afzakken naar Stone Age om zijn show bij te wonen.


Presentatie Silvia Vidal op 9 december in Brussel

Mix Presentatie Silvia Vidal op 9 december in Brussel

Iedereen leerde de Spaanse Silvia Vidal ongeveer een jaar geleden kennen toen ze deel werd van de CAB-RCT expeditie op het Baffin Island. 9 december aanstaande zal ze komen vertellen over haar laatste expeditie in Maison Haute in Brussel.


Double G Adventure @ Blok Exposed op 13 november

Mix Double G Adventure @ Blok Exposed op 13 november

Na de Reel Rock Tour van afgelopen maand is het de volgende editie van Blok Exposed op 13 november de beurt aan het alpinisme. Het duo Double G(uy) vertelt over voorbije exploten, maar zal ook toelichting geven bij hun nieuwe Patagonië-project.


Win een exemplaar van de nieuwe topo van Mozet

Mix Win een exemplaar van de nieuwe topo van Mozet

Mozet is een klein en charmant dorpje in de provincie Namen met misschien wel de meest pittoreske rotsen in ons land. Onder het toeziend oog van het KBF maakte Ruben Beckers een gloednieuwe topo van het massief. Belclimb geeft vijf exemplaren weg.


Meer weten over de ambassadeurs van La Sportiva

Mix Meer weten over de ambassadeurs van La Sportiva

Ze zijn getalenteerd, komen van alle windstreken ter wereld en wijden hun leven enkel aan het klimmen. Wie zijn ze? Ze zijn ambassadeurs van het merk La Sportiva dat hen eert met een reeks interviews. Deze week: de Spaanse broers Eneko en Iker Pou.


2de kaas- & wijnavond in Entre Ciel et Terre op 30 oktober

Mix 2de kaas- & wijnavond in Entre Ciel et Terre op 30 oktober

Bij een kaas-& wijnavond moeten de smaken elkaar aanvullen. Als je daar nog eens een vriendschappelijke wedstrijd bij serveert, heb je een wel heel aantrekkelijk menu. Op zaterdag 30 oktober te degusteren in Entre Ciel et Terre.


De Belgische Stichting Roeping reikt een beurs van 5.000 Euro uit

Mix De Belgische Stichting Roeping reikt een beurs van 5.000 Euro uit

Als eerbetoon aan haar laureate Chloé Graftiaux die deze zomer verongelukt is, zal de Belgische Stichting Roeping in mei 2011 uitzonderlijk een beurs van 5.000 Euro uitreiken aan een jongere die, net zoals zij, zich wil wijden aan reddingswerken.


Reel Rock Tour in klimzaal Blok op 16 oktober

Mix Reel Rock Tour in klimzaal Blok op 16 oktober

Exclusief in België zal de Reel Rock tour op 16 oktober halt houden in Klimzaal Blok. De Reel Rock Tour is het initiatief van een aantal van de meest getalenteerde klimfilmmakers. Een niet te missen avond met stuk voor stuk unieke films!


Win 10 maandabonnementen voor Brussels Monkeys Climbing

Mix Win 10 maandabonnementen voor Brussels Monkeys Climbing

De Brusselse klimzaal Brussels Monkeys Climbing rolt de rode loper uit na een aantal vernieuwingen. Nieuwe activiteiten, nieuwe modules, een verse webstek, en bovenal, een wedstrijd waarbij er 10 maandabonnementen te winnen zijn.


La Sportiva Party in Amsterdam op 30 oktober

Mix La Sportiva Party in Amsterdam op 30 oktober

Het lijkt een verre verplaatsing maar loont zeker de moeite. Als je zin hebt in wat toerisme gemengd met feestgedruis en klimmen dan moet je op de La Sportiva climbing party zijn, zaterdag 30 oktober in Mountain Network, Amsterdam.


20 jaar klimzaal Hungaria op 9 oktober

Mix 20 jaar klimzaal Hungaria op 9 oktober

Twintig jaar geleden, in een oude verlaten silo aan de Vaart in Leuven, zag een klimzaal, een van de allereerste in België, het levenslicht; Klimzaal Hungaria was geboren. Op 9 oktober 2010 organiseert de zaal daarom een heus verjaardagsfeest.


Nico Favresse en Sean Villanueva are back in... music

Mix Nico Favresse en Sean Villanueva are back in... music

Tien dagen geleden meerde het CAB-RCT aan in Glasgow met tintelende vingers. De drie maanden op zee gaf hen meer dan gelegenheid genoeg om muziek te spelen, en ondertussen zijn de heren niet alleen vooraanstaande klimmers, maar ook knappe muzikanten.


Nog twee dagen om een paar Katana Laces te winnen

Mix Nog twee dagen om een paar Katana Laces te winnen

We moeten er geen tekening bij maken. Je hebt nog 48 uur om kans te maken op een van de 6 paar Katana Laces in onze La Sportiva-wedstrijd. Vul snel de 3 bijzonder moeilijke vragen in, en misschien ga jij wel aan de haal met een paar klimschoenen.


Invloed van de opwarming van de aarde op de bergsport

Mix Invloed van de opwarming van de aarde op de bergsport

De opwarming van de aarde heeft zichtbare effecten in het terrein. De natuur reageert op onverwachte wijze op de verwaarlozing ervan en dit heeft dramatische gevolgen voor de beoefenaars van de bergsport. Dit onderwerp kwam aan bod in Koppen op Eén.


Laatste hulde aan Chloé aanstaande zondag 12 september

Mix Laatste hulde aan Chloé aanstaande zondag 12 september

Uitgenodigd door de familie en de naasten van Chloé Graftiaux, wordt deze zondag 12 september om 18u een laatste hulde gebracht. Om aan iedereen de kans te geven om dit moment te delen, werd de ontmoetingsplaats verplaatst naar Roc Evasion in Jambes.


Video van Florian Castagne in Gaia, E8/6c

Mix Video van Florian Castagne in Gaia, E8/6c

Florian Castagne doet aan slackline als een acrobaat en dus is zijn 'mentale' op hoogtes wel getraind. Op bezoek in het Peak District lukte hij erin Gaia, E8/6c, te klimmen. Een route van 20 meter met als enige zekerpunten twee friends.


Win 6 paar Katana Laces

Mix Win 6 paar Katana Laces

Men schrijft ze veelzijdigheid, performantie en perfectie toe, de nieuwe Katana Laces zijn de La Sportiva familie komen vervoegen. Je kan nu kans maken op één van de 6 paar die te winnen zijn. Om te winnen moet je aan onze wedstrijd deelnemen!


Vaarwel Chloé

Mix Vaarwel Chloé

In Aussois in Maurienne waren woensdag meer dan 200 aanwezigen op de herdenkingsplechtigheid voor Chloé Graftiaux. Huldebetoon en getuigenissen om het leven van een gewaardeerd klimpartner en een buitengewone atlete te schetsen.


Video van Nicolas Favresse in La Reina Mora 8c+

Mix Video van Nicolas Favresse in La Reina Mora 8c+

De wegen die Nicolas Favresse bewandelt zijn slechts zelden gekend. In de lente kruisten sommigen hem in Siurana, Spanje, waar hij werkte in La Reina Mora, 8c+. Voor zij die er niet waren, zie hier een prachtige video van de hand van Bernardo Gimenez.


Eerbetoon aan Chloé

Mix Eerbetoon aan Chloé

Er zijn geen woorden om de emoties die het overlijden van Chloé Graftiaux, afgelopen zaterdag, teweeg brengt te beschrijven. Weet dat er een eerbetoon aan haar wordt georganiseerd nu woensdag in Aussois en op zondag 12 september te Namen.


Endorfine en Spartatlon 17 en 18 september

Mix Endorfine en Spartatlon 17 en 18 september

Endorfine en Spartatlon, beide avontuurlijke parcours die afgelegd worden in teams per twee en die lopen, oriëntatie, mtb, deathride en andere activiteiten combineren gaan door op vrijdag 17 en zaterdag 18 september.


Interview met Steelfingers

Mix Interview met Steelfingers

Het Nederlandse magazine Blok wijdt een interview aan vier heren van Steelfingers, het team van klimzaal City Lizard. Zo zie je Jan Gorrebeek, Jan de Smit, Ivan Moreels en Jonas Bracke eens vanuit een andere hoek belicht. Zeker lezen!


Zomersluiting

Mix Zomersluiting

De redactie is op verlof. Klimmen en farniente op het programma tot zaterdag 31 juli met enkele welverdiende klim- en rustdagen in het Zuid. Wees zeker dat we in full force zullen teurgkomen.


Watch your weight

Mix Watch your weight

Wat is er nu net zo bijzonder aan onze sport? Als we het meest recente nummer van het blad van de Weight Watchers moeten geloven helpt het je om in no time het lichaam van een Griekse atleet te krijgen. Een ietwat surrealistisch pleidooi voor onze sport.


2000 keer news voor Belclimb

Mix 2000 keer news voor Belclimb

De kaap van 2000 nieuwsberichten werd deze week gerond. Elf jaar nadat Belclimb zijn eerste stapjes op het internet zette, draait de site nog steeds verder. We zijn fier op onze onafgebroken berichtgeving over het klimmen en zullen dat blijven doen.


Speed Contest Ueli Steck

Mix Speed Contest Ueli Steck

Op donderdag 1 juli stelt klimmer en alpinist Ueli Steck zijn Speed Trilogy voor in Bozar in Brussel. Naar aanleiding van Steck's voorstelling geven we een gratis toegangskaart weg aan 5 deelnemers die correct wisten te antwoorden op onze vraag.


Video van het CAB-RCT op Télévie 2010

Mix Video van het CAB-RCT op Télévie 2010

Voor zij die het interview met het CAB-RCT en André Stoop ter gelegenheid van Télévie 2010 gemist hebben staat er nu een video van het interview op de site van het CAB-Brabant. Dankzij gulle schenkingen werd er niet minder dan 7.816.573 Euro ingezameld.


Ueli Steck in Bozar donderdag 1 juli

Mix Ueli Steck in Bozar donderdag 1 juli

De Eiger in 2.47u. De Grandes Jorasses in 2.21u, en de Matterhorn in 1.56u. De legendarische wanden in een sneltempo overwinnen, dat is wel de specialiteit van de Ueli Steck. Op donderdag 1 juli stelt hij zijn Speed Trilogy voor in Bozar.


Hector, nieuw lid van Belclimb

Mix Hector, nieuw lid van Belclimb

11 juni zal in ons geheugen gegrift blijven als de dag waarop een nieuw lid van Belclimb het licht zag. Hector werd geboren om 10u30, weegt 3kg en meet 49,5 cm. Met klimmersbloed in de aders bestaat er weinig twijfel over dat hij zal klimmen...


De winnaars van de Altitude CCM en Blok wedstrijden

Mix De winnaars van de Altitude CCM en Blok wedstrijden

Vier leden van Belclimb deden er zeer goed aan deel te nemen aan de wedstrijden die we enkele weken terug organiseerden. Raphael, Yannick Godfrin, Den_deze en bess sleepten elk een tienbeurtenkaart in de wacht voor de klimzalen Altitude CCM of Blok.


Win 4 tienbeurtenkaarten in Blok en Altitude CCM

Mix Win 4 tienbeurtenkaarten in Blok en Altitude CCM

Er resten nog slechts 3 dagen om één van de 4 tienbeurtenkaarten van onze partner klimzalen Altitude CCM in Braine-l'Alleurd en Blok in Hoboken in de wacht te slepen. Jullie hebben nog tot dinsdag 18 mei 23.59u stipt om deel te nemen aan onze wedstrijden.


Nicolas Favresse, een ster in Italië?

Mix Nicolas Favresse, een ster in Italië?

Goed klimmen rijmt met verplichtingen, verplichtingen waar Nicolas Favresse met plezier aan voldoet. Hij beantwoordde met mandoline op de schoot op het Trento Film Festival vele vragen.


Win jouw tienbeurtenkaart voor Altitude CCM en Blok

Mix Win jouw tienbeurtenkaart voor Altitude CCM en Blok

Hoewel iedereen terug aan het keren is naar de rotsen, blijft indoor trainen belangrijk. Daarom geeft Belclimb 4 tienbeurtenkaarten weg voor twee mythische klimzalen: 2 tienbeurtenkaarten voor Altitude CCM en 2 voor Blok.


40e Werelddag van de Aarde

Mix 40e Werelddag van de Aarde

Veertig jaar na de eerste Dag van de Aarde is onze planeet meer dan ooit in gevaar. De klimaatverandering vormt de grootste uitdaging ooit maar is eveneens een prachtige gelegenheid om van gedrag te veranderen.


Laatste voorstelling Banff 22 april in Brussel

Mix Laatste voorstelling Banff 22 april in Brussel

De laatste stop van de Belgische tour van het Banff Mountain Film Festival is gepland voor 22 april in Brussel. Niet te missen, want we kunnen je verzekeren dat het niet alleen om mooie, maar ook om spannende en emotioneel geladen beelden gaat.


Het CAB-RCT live op TV komende zaterdag

Mix Het CAB-RCT live op TV komende zaterdag

De exploten van het CAB-RCT op het Baffin Island vinden hun weg naar de beeldbuis. In het kader van de actie Télévie 2010 zullen de heren zaterdag op RTL-TVI te bewonderen zijn, en dit alles live!


K2 Tentenshow op 17 en 18 april in Antwerpen

Mix K2 Tentenshow op 17 en 18 april in Antwerpen

De grootste tepronkstelling van nieuwe tenten vindt elk jaar opnieuw plaats in Antwerpen. Iedereen die op zoek is naar een mobiele en compacte overnachtingplaats mag zeker en vast de K2 Tentenshow die op 17 en 18 april doorgaat niet missen.


Mellobloco van 6 tot 9 mei 2010

Mix Mellobloco van 6 tot 9 mei 2010

Mocht je niet weten wat doen het weekend van 6 tot 9 mei, waarom dan niet naar Val di Mello in Italië trekken voor het intussen beruchte Melloblocco? Drie dagen boulderen en ludieke activiteiten voor ieders smaak!


Belclimb rondt de kaap van 8000 leden

Mix Belclimb rondt de kaap van 8000 leden

Belclimb bereikt nieuwe hoogten! Eergisteren mocht BCN haar 8000ste gebruiker in de persoon van Maga welkom heten! Mocht je zelf nog niet geregistreerd zijn, twijfel dan niet langer want als lid kan je gebruik maken van exclusieve gebruikersmogelijkheden.


DVD Asgard Jamming te koop

Mix DVD Asgard Jamming te koop

Duizenden kijklustigen hebben ondertussen al genoten van de film Asgard Jamming, een unicum in de Belgische klimwereld. Mocht je de voorstellingen gemist hebben, of wil je het allemaal eens thuis opnieuw beleven, dan kan je nu de DVD bestellen.


Tweede Mount Coach-Kwis op 23 april

Mix Tweede Mount Coach-Kwis op 23 april

Om hun Mount Coach-opleiding te vervolledigen, trekken de jonge bergsporters op expeditie. Om die expeditie naar de Korzhenevskaya Peak in Tadzjikistan te financieren, organiseren ze een tweede editie van de grootse Mount Coach-Kwis op 23 april in Puurs.


Asgard Jamming ten voordele van Televie 2010

Mix Asgard Jamming ten voordele van Televie 2010

Mis zeker en vast de voorstelling van Asgard Jamming 25 maart Watermael-Bosvoorde niet. Het zal de laatste voorstelling zijn van de CAB-RCT expeditie naar Baffin Island. Die dag staat ook alles in het kader van Télévie 2010.


Winnaars Banff Mountain Film Festival wedstrijd

Mix Winnaars Banff Mountain Film Festival wedstrijd

De tien gelukkigen die helemaal gratis en voor niets naar het Mountain Film Festival mogen gaan, zijn bekend. Ze winnen elk twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze. De eerste voorstelling vindt deze zaterdag 6 maart plaats in Face Nord.


Muriel Sarkany in de 2010 kalender van Simon Carter

Mix Muriel Sarkany in de 2010 kalender van Simon Carter

Simon Carter is een legende als het op klimfotografie aankomt. Hij is de best denkbare reclame voor de klimsport. Zijn meest recente wapenfeit is de kalender voor 2010 waarop ook Muriel Sarkany Miss Februari op de rotsen van Siurana staat te blinken.


Win 10x2 vrijkaarten voor het Banff Mountain Film Festival

Mix Win 10x2 vrijkaarten voor het Banff Mountain Film Festival

Het Banff Mountain Festival trekt tijdens de maandan maart en april door ons land. Belclimb is partner van het evenement en geeft 10x2 vrijkaarten weg. Even drie vragen beantwoorden, en hup, en route voor het grote avontuur!


Hampi op film door Nicolas Mathieu

Mix Hampi op film door Nicolas Mathieu

Twee weken na hun terugkeer uit India, zijn Nicolas Mathieu en Olivier Mignon bijna helemaal bekomen van de schok. Gelukkig brachten ze schitterend beeldmateriaal mee om bij weg te dromen en je heel even in de hemel op aarde te wanen.


Nicolas Farcy got the power... of light

Mix Nicolas Farcy got the power... of light

Hij bouldert op hoog niveau, rijgt de competitieoverwinningen aan elkaar, is tweetalig en is sinds kort ook te bewonderen als Appolo met uitgesproken musculatuur op een van de winnende foto?s in de Power of Light wedstrijd van Petzl. Kom dat zien!


Muriel Sarkany rappelt Hilton in 5m44s

Mix Muriel Sarkany rappelt Hilton in 5m44s

Bij antarctische temperaturen mocht Muriel Sarkany afgelopen donderdag de volle 99 meter van het Hilton in Brussel rappelen. Muriel werd ingehuurd door een bekend mauve chocolademerk, en lukte erin de afstand in 5m44s af te leggen.


Het CAB-RCT wint een Golden Piton Award

Mix Het CAB-RCT wint een Golden Piton Award

Een nieuwe pluim op het actief van het CAB-RCT. Het Amerikaanse magazine Climbing kende hen de Golden Piton Award toe in de categorie Big Wall voor hun expeditie naar Baffin Island. Ze plaatsen zich voor de Huber-broers.


Nieuwe data Asgard Jamming

Mix Nieuwe data Asgard Jamming

De vier heren van het CAB-RCT geven een nieuwe reeks voorstellingen. Als je nog niet bent kunnen gaan luisteren naar het relaas van de Baffin Island expeditie, maak je dan maar klaar voor een cocktail van spanning, humor, en jam-sessies.


Prijs voor sportverdienste voor Chloé Graftiaux en Didier Mottart

Mix Prijs voor sportverdienste voor Chloé Graftiaux en Didier Mottart

Deze week werden zowel Chloé Graftiaux als Didier Mottart in de bloemetjes gezet. Chloé kreeg de prijs van verdienstelijkste sportvrouw 2009 van de stad Namen en Didier mocht de persprijs van de stad Louvain-la-Neuve in ontvangst nemen.


Updates op Belclimb

Mix Updates op Belclimb

We hebben de komst van het nieuwe jaar aangewend om enkele verbeteringen op de site door te voeren. Zo kan je nu bijvoorbeeld in de sectie indoor klimmen de 64 Belgische klimzalen via Google Maps lokaliseren. Maar er is meer ...


12° Below: een koud Fontainebleau op film

Mix 12° Below: een koud Fontainebleau op film

Van bewegen krijg je het warm. Dat hebben Haroun Souirji en Adrien Baudouin aan de lijve mogen ondervinden toen ze op een gezegende ochtend bij -12° graden uit hun slaapzak kropen in Fontainebleau. Stilzitten was geen optie, klimmen en filmen wel.


Jean Lecomte overleden

Mix Jean Lecomte overleden

Jean Lecomte, een van de grootsten uit de Belgische klimgeschiedenis, overleed op maandag 18 januari. Samen met Claudio Barbier was hij een van de beste klimmers van zijn generatie. De uitvaart vindt plaats op 25 januari om 14u in Ukkel.


Asgard Jamming in City Lizard op 13 februari

Mix Asgard Jamming in City Lizard op 13 februari

Na een pauze van enkele weken, hervat de Asgard Jamming Tour haar ronde. Het CAB-RCT zal haar meest recente expeditie naar het Baffin Island komen toelichten in onze partnerzaal City Lizard op zaterdag 13 februari.


Winnaars wedstrijden Face Nord - Hungaria

Mix Winnaars wedstrijden Face Nord - Hungaria

Yannick Godfrin, Ren, Jurgen Destrycker en Rquintens zijn de vier winnaars van onze Kerstmiswedstrijden. De eerste twee winnen een tienbeurtenkaart voor klimzaal Face Nord in Bergen, de laatste twee voor klimzaal Hungaria in Leuven.


KBF Summit Beurs 2010 op zondag 17 januari

Mix KBF Summit Beurs 2010 op zondag 17 januari

Op zondag 17 januari 2010 zal de derde editie van de KBF Summit Beurs in Roeselare plaatsvinden. Te ontdekken: infostanden over de stages en opleidingen, infostanden van de verschillende clubs, lezingen, worshops en andere outdoor activiteiten.


Grote opkuis in de pagina met links

Mix Grote opkuis in de pagina met links

Grote opkuis in de database van Belclimb! We hebben de links aan een minitieueze doorlichting onderworpen. Er blijven er nog steeds meer dan 1000 over. Een ware goudmijn voor zij die informatie zoeken rond het klimmen.


Muriel Sarkany in het Nederlandse magazine BLOK

Mix Muriel Sarkany in het Nederlandse magazine BLOK

Muriel Sarkany is de Eddy Merckx van het klimmen. Dat is wat doorschemert bij het lezen van het artikel over haar in het Nederlandse magazine BLOK. Een onbetwistbare suprematie op wedstrijdvlak, gevolgd door een voorzichtige overgang naar het rotsklimmen.


Win 4 tienbeurtenkaarten in Hungaria en Face Nord

Mix Win 4 tienbeurtenkaarten in Hungaria en Face Nord

De cadeautjestijd is nog niet voorbij. Er resten nog slechts 3 dagen om één van de 4 tienbeurtenkaarten van Hungaria en Face Nord in de wacht te slepen. Jullie hebben nog tot woensdag 6 januari 23u59 stipt om deel te nemen aan onze 2 wedstrijden.


Beste wensen voor 2010!

Mix Beste wensen voor 2010!

De Belclimb-redactie wenst alle bezoekers een schitterend klimjaar 2010! Samen met een goede gezondheid en een formidabel sociaal klimcontact, gaan we er weer een jaartje tegenaan.