Indoorklimmen >
Nieuws 
Officiële opening Entre Ciel et Terre 3.0

Indoorklimmen Officiële opening Entre Ciel et Terre 3.0

Opluchting en gelukzaligheid in Louvain-la-Neuve. Na jaren van hard werk werd gisterenavond de nieuwe zaal geopend in aanwezigheid van de Waalse minister van Sport. Een radicale verandering die een nieuwe adem geeft aan de infrastructuur.


Gevulde agenda 2011-2012 voor klimzaal Blok in Hoboken

Indoorklimmen Gevulde agenda 2011-2012 voor klimzaal Blok in Hoboken

Het loont jullie tijdig op de hoogte te brengen want de agenda 2011-2012 van klimzaal Blok is zeer gevuld. Naast de onvermijdelijke Blok Open staan ook een nieuwe editie van de Blok Challenge en enkele meer ludieke evenementen geprogrammeerd.


Nieuws van de werken in Entre Ciel et Terre

Indoorklimmen Nieuws van de werken in Entre Ciel et Terre

De werken in klimzaal Entre Ciel et Terre vorderen. Zoals voorzien moeten ze afgelopen zijn tegen de inhuldiging in de loop van de maand oktober. Ze veroorzaken echter ook de sluiting van de zaal van 2 september tot ongeveer halverwege dezelfde maand.


Geen vakantie voor de Belgische klimzalen

Indoorklimmen Geen vakantie voor de Belgische klimzalen

Vakantie of geen vakantie, weet dat jouw favoriete klimzalen weinig of zelfs geen vakantie nemen tijdens de zomer. Net zoals elk jaar, geven we jullie ook deze keer een overzicht van de vakantiedagen van Belclimb's 10 partnerklimzalen.


Entre Ciel et Terre sluit van 20 juni tot 8 juli

Indoorklimmen Entre Ciel et Terre sluit van 20 juni tot 8 juli

De verbouwingswerken in klimzaal Entre Ciel et Terre te Louvain-la-Neuve gaan aan een gestaag tempo verder. Zoals voorzien op de kalender zal de zaal gesloten zijn van maandag 20 juni tot en met vrijdag 8 juli. Bekijk zeker eens de foto's.


On your marks voor de Speed Promotion Tour

Indoorklimmen On your marks voor de Speed Promotion Tour

On your marks, get set, go! Hoewel het op de start van de 100 meter sprint lijkt, gaat het wel degelijk om de start van een heuse klimcompetitie. Ben jij klaar om deze nieuwe dimensie van de klimsport te ontdekken? Op naar de Speed Promotion Tour!


Speed Promotion Tour: de wereld is aan de snellen

Indoorklimmen Speed Promotion Tour: de wereld is aan de snellen

Hoewel er al jaren sprake over is, zal dit jaar voor de eerste keer - en na lang wachten - het eerste Belgisch Kampioenschap Snelheidsklimmen gehouden worden. De Speed Promotion Tour geeft je de kans deze discipline te ontdekken in drie klimzalen.


Gentse klimzaal 'Ucon' sluit de deuren

Indoorklimmen Gentse klimzaal 'Ucon' sluit de deuren

Vandaag loopt de uitbating van het sportcomplex en klimmuur 'Ucon' ten einde. Stadium Gent ziet zich geconfronteerd met een deurwaardersbevel en kan dus niet anders dan de deuren sluiten. De Gentse klimwereld zal geduld moeten hebben tot 2012.