Mix >
Nieuws 
Anak Verhoeven op IFSC TV

Mix Anak Verhoeven op IFSC TV

Anak Verhoeven scheert overduidelijk hoge toppen. Ze staat dit jaar in de finale van elke internationale competitie waar ze aan deelneemt en wordt dus als een van de beste klimsters ter wereld beschouwd. Dat IFSC TV haar wil interviewen, is dan logisch.


Ueli Steck aan het woord in Brussel op 26 november

Mix Ueli Steck aan het woord in Brussel op 26 november

Noteer het in je agenda! De legendarische Zwitser Ueli Steck, vooral bekend om zijn snelheidsrecords in de bergen, brengt ons op 26 november een blitzbezoek. Hij vertelt in Brussel een hele avond over zijn avonturen.


Simone Moro in België aanstaande donderdag 18 september

Mix Simone Moro in België aanstaande donderdag 18 september

We hoeven Simone Moro niet meer voor te stellen. De Italiaans is de enige alpinist die drie keer de top van een 8.000 in de winter wist te beklimmen. Op 18 september zal hij zijn ervaringen afwisselen in het kader van de The North Face Speaker Series.


Bleau Beach Westende van 5 april tot 19 september

Mix Bleau Beach Westende van 5 april tot 19 september

Ook in 2014 gaan strand en klimmen goed samen. Voor het vierde jaar op rij worden de boulderblokken van Rocks On Tour opgesteld in Westende aan de kant van de surfclub 'De Kwinte'. Bleau Beach Westende is een openluchtzaal met zicht op zee!


Stéphane Hanssens online

Mix Stéphane Hanssens online

Na bijna twee tenen verloren te hebben op zijn laatste expeditie in China revalideerde Stéphane Hanssens zes maanden. Maar de conditie komt stilaan terug : twee keer 8b+ op zijn ticklist en een nieuwe website.


Chinajam on tour

Mix Chinajam on tour

De leden van het CAB-Rock Climbing Team laten in april opnieuw van zich horen. Ditmaal is het de beurt aan Chinajam, een presentatie over de expeditie die ze vorig jaar in China ondernamen. Hier vind je alvast de data voor de voorstellingen in België.


Het Wolfgang Climbing Team zet zijn schouders onder onze planeet

Mix Het Wolfgang Climbing Team zet zijn schouders onder onze planeet

Als je niet klimt dan zou je bij deze titel zo een comic verwachten. De vzw Wolfgang Climbing Team die tot doel heeft het klimmen te promoten en professionele klimmers te ondersteunen steunt sinds 1 januari 1% for the Planet.


14 x 2 toegangstickets voor het Banff Mountain Film Festival

Mix 14 x 2 toegangstickets voor het Banff Mountain Film Festival

De tournee van het Banff Mountain Film Festival gaat volgende week van start on Hasselt om eind mei af te ronden in Brussel. Belclimb is partner en kan 14x2 toegangstickets voor een voorstelling naar keuze weggeven.


Derde projectoproep voor de Chloé Graftiaux Passion Together Beurs

Mix Derde projectoproep voor de Chloé Graftiaux Passion Together Beurs

De Chloé Graftiaux Passion Together Beurs lanceert een nieuwe projectoproep. Na twee edities waarbij vijf projecten een dotatie zagen, komt er vanuit de vzw nu ook een derde. Het doel is om jongeren in moeilijkheden te helpen aan de hand van de klimsport.


Anak Verhoeven en Celine Cuypers in La Louvière

Mix Anak Verhoeven en Celine Cuypers in La Louvière

Bekendheid brengt ongetwijfeld een aantal verplichtingen mee, maar zorgt af en toe ook voor een unieke mogelijkheid om je passie te delen. Zo namen Anak Verhoeven en Celine Cuypers het voorbije weekend deel aan een sportbeurs in La Louvière.


Waar zullen de prestaties van 2013 ons het komende jaar brengen?

Mix Waar zullen de prestaties van 2013 ons het komende jaar brengen?

Heeft het jaar 2013 veel betekend voor sport in België? Kunnen we meer besluiten dan dat de Rode Duivels zich gekwalificeerd hebben voor het WK voetbal? Ook in het klimsport hebben onze atleten alvast van zich laten horen. Dat belooft voor 2014.