Mix >
Nieuws 
Actie 25/04 ter ondersteuning van Nepal

Mix Actie 25/04 ter ondersteuning van Nepal

Op 25 april gebeurt het ondenkbare. Nepal wordt verwoest door een verschrikkelijke aardbeving. De Himalaya-expedities worden stopgezet en keren huiswaarts. Het expeditieteam Makalu 2015 lanceert nu een geldinzameling om de heropbouwing te steunen.


Dodo’s avonturen, de nieuwe bootfilm van Wild Bunch Productions

Mix Dodo’s avonturen, de nieuwe bootfilm van Wild Bunch Productions

Vorig jaar herenigde de Wild Bunch zich rond een nieuw waterproject. Nicolas en Olivier Favresse, Sean Villanueva en Ben Ditto leverden zich over aan de zee en aan hun kapitein, Bob Shepton. De boat movie Dodo’s avonturen’ is daar het resultaat van.


Unlimited climbing, 1000 meter ten voordele van mensen met een handicap in het Zuiden

Mix Unlimited climbing, 1000 meter ten voordele van mensen met een handicap in het Zuiden

Elodie Orbaen, wereldkampioene paraklimmen, en Solenne Visart delen hun passie voor de klimsport. Samen gaan ze de uitdaging aan en klimmen ze 1000 meter ten voordele van mensen met een handicap in het Zuiden!


La délicatesse du poil ... Namibië door  klimmersogen

Mix La délicatesse du poil ... Namibië door klimmersogen

Wat begon als een gesprek onder vrienden mondde uit in een ongelofelijk avontuur. La délicatesse du poil’ vertelt het relaas van een reis in Namibië. De film wordt vertoond in Bosvoorde op donderdag 12 maart.


4e editie van de Chloé Graftiaux Passion Together-beurs

Mix 4e editie van de Chloé Graftiaux Passion Together-beurs

De vzw Chloé Graftiaux Passion Together ondersteunt sinds vier jaar projecten gericht op kinderen in moeilijke situaties met een link naar klimsport of de bergen. Wie kans wil maken op de beurs van 2015 kan nu zijn kandidatuur indienen.


Banff Mountain Film Festival in België vanaf 3 maart

Mix Banff Mountain Film Festival in België vanaf 3 maart

Het Banff Mountain Film Festival wordt beschouwd als het grootste en meest prestigieuze festival voor avonturenfilms met bergen als centraal thema. De wereldtournee van 2015 stopt in België vanaf 3 maart.