Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Allen voor Dave! Wees voorzichtig...

Allen voor Dave! Wees voorzichtig...

De Club Alpin Belge heeft een milieuvergunningsaanvraag ingediend voor het massief van  Dave en dat vereist ook een publiek onderzoek bij de eigenaars van aangrenzende percelen. Dat betekent dan ook dat de klimactiviteiten op het massief de volgende weken en maanden erg nauwgezet zullen gevolgd worden. Daarom vraagt de CAB om bij het begin van het klimseizoen extra te letten op een aantal punten die anders evenzeer gelden:

  • Correct parkeren op de daartoe voorziene parkeerplaats en hier geen afval achterlaten
  • Extra voorzichtig zijn bij het oversteken van de rijweg opdat het verkeer zeker niet gehinderd wordt
  • Extra voorzichtig zijn bij het klimmen op de Dalle des Autrichiens. Vallende stenen moeten absoluut vermeden worden. Afdalen langs de paadjes!

We mogen hopen dat deze regels bij klimactiviteiten steeds aandachtig opgevolgd worden. Zo kan het klimmen op dit mooie massief ook in de toekomst mogelijk blijven. Allen voor Dave!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm