Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Didier Mottart knalt Bindu 8B boulder in Albarracin

Didier Mottart knalt Bindu 8B boulder in Albarracin

Met twee is het altijd beter; je kan elkaar aanmoedigen en samen de juiste methode uitdokteren. Mathieu Pauwels geniet nog steeds van de topcondities en wist zo afgelopen maandag  Cosmos (8A+) te klimmen, een boulder waarvan Didier Mottart de linkse variant wist te toppen: Bindu 8B.
Didier geeft een woordje uitleg: het is ondertussen al 3 jaar dat ik met deze boulder in mijn hoofd zit, ookal is het twee jaar geleden dat ik nog in Albarracin was. Deze spot zal altijd mijn favoriete boulderspot blijven! Didier, die ondertussen 33 is, wist zo zijn hardste boulder tot op datum te realiseren. Didier: Het geduld wordt beloond. Je moet er altijd in blijven geloven.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm