Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Freyr Bedreigd?

Freyr Bedreigd?

[update: aprilvis] Ingevolge een nieuw decreet van de Waalse deelregering, waar vandaag over gestemd wordt, loopt Freyr het risico om voor klimmers gesloten te worden. Natuurbescherming en openluchtsporten kunnen in het nieuwe decreet niet langer samengaan en iedere menselijke infiltratie in beschermde gebieden wordt ten strengste verboden.
Tot ieders verbazing wordt de Falaise de la Chamia niet langer beschermd, omwille van de vervuiling, en zal het Belgian Rebolting Team eerstdaags een aanvraag indienen om het massief te behaken!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm