Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Geen process voor Micha Vanhoudt maar wel resultaten

Geen process voor Micha Vanhoudt maar wel resultaten

Wat leuk is aan sommige klimmers, is dat er geen grote uitleg nodig is om te beschrijven hoe ze hun routes gedaan hebben. Ze doen het puur en vanuit het hart. Zo ook Micha Vanhoudt, een klimmer waar we niet zoveel over weten maar van wie de resultaten voor zich spreken. Binnenkort vertelt hij ons in een interview meer over zichzelf en over hoe hij zijn evolutie binnen en buiten het klimmen ziet. Ondertussen heeft hij zich toegespitst op het toppen van routes die snel af te werken zijn. Na enkele routes tot niveau 8b, heeft hij toch een tandje bijgestoken om twee 8c’s in Spanje te vervolledigen: Welcome to Tijuana en The Mummy. Over die laatste zegt Micha het volgende: “Briljante bewegingen, mogelijk de mooiste route die Rodellar me te bieden had.”
Voor de route kon Micha voortbouwen op zijn algemene conditie. Geen extra moeite dus, maar dat belooft in de toekomst te veranderen.

Meer info op de website van Micha Vanhoudt
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm