Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Jan de Smit en Micha Vanhoudt aan bouldertop

Jan de Smit en Micha Vanhoudt aan bouldertop

Voor de twee Belgische klimmers, Jan de Smit en Micha Vanhoudt was het een zeer productief begin van de maand maart.

Na zich met hart en ziel in de finale van Hard Moves te hebben gestort met het Lizards team, gunde Jan De Smit zichzelf een vijfdaagse uitstap naar Fontainebleau. Het was een goede trip want hij keert terug met Big Dragon (8A+) en Hypothèse (8A) om bij te plaatsen op zijn palmares. Hieronder een video waar je hem in actie kan zien in de eerste van de twee boulders.

Iets meer naar het oosten vonden we Micha Vanhoudt, die zich uitleefde op de boulders van Nö in Oostenrijk. Zaterdag topte hij zijn eerste 8B met Extremely Loud & Incredibly Close. Eerder deze maand opende hij een nieuw probleem ingeschat op 8A+, Hocus Pocus, vernoemd naar het hilarische boek van de Amerikaanse auteur Kurt Vonnegut.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm