Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Jan de Smit klimt Big Golden Assis, 8A

Jan de Smit klimt Big Golden Assis, 8A

De regenachtige condities van de afgelopen twee weken maakten het klimmen in Fontainebleau er niet makkelijker op. De korte regenstop van afgelopen weekend gaf Jan De Smit de kans om Big Golden Assis, 8A, te klimmen én de big four af te werken. De boulder maakt deel uit van de big four; vier mythische 7C+ boulders op Cuvier: Big Boss, Fourmis Rouge, Tristesse et Big Golden. Nu hij deze klassieker op zijn conto mocht schrijven, moet Jan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij twijfelen alleszins niet aan de locatie van die nieuwe uitdaging. Bleau misschien?

Lees het relaas op de blog van Jan de Smit
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm